10.1.2013

Vetovoiman laki

Oletko koskaan ajatellut voivasi vaikuttaa omaan elämääsi ajatustesi voimalla, vai uskotko olevasi vain olosuhteiden uhri? Itse uskon vahvasti vetovoiman lakiin.

Vetovoiman laki perustuu siihen, että vedät puoleesi magneetin lailla kaikkea sitä mitä ajattelet ja mitä tunnet. Se on rakkauden voima! Ilman vetovoimaa et tuntisi mitään ja kaikki asiat tuntuisivat yhdentekeviltä. Et tietäisi mistä pidät ja mistä et, koska et tuntisi vetoa mihinkään. Vetovoiman laki on rakkauden laki, joka toimii meidän kaikkien elämässä. Antamalla positiivisuutta saadaan positiivisuutta ja päinvastoin. 

Useammat ihmiset ajattelevat enemmän sitä mitä eivät rakasta, kuin sitä mitä rakastavat. Ajatuksin ja sanoin nämä ihmiset jakavat enemmän negatiivisuutta kuin rakkautta ja näin menetellessään he menettävät mahdollisuuden kaikkeen hyvään elämässään. On mahdotonta saada onnellinen elämä ilman rakkautta. Miksi et siis rupeaisi ajattelemaan enemmän niitä asioita joista pidät ja joita haluat elämääsi. Eikö elämä olisi niin paljon ihanampaa, jos puhuisimme vain kauniista ja hyvistä asioista. Mikään ei ole mahdotonta rakkauden voimalle!


Jos ajattelet, ettet voi sietää pomoasi, ajatuksesi sisältää vahvan negatiivisen tuntemuksen pomoasi kohtaan. Samalla kun tuotat tuon tunteen, suhteesi esimieheesi huononee entisestään. Jos puolestaan ajattelet ja kiität siitä, että saat työskennellä ihanien ihmisten kanssa, ajatuksesi kertoo positiivisesta tunteesta kollegoitasi kohtaan. Näin ollen suhteesi työkavereihisi paranee entisestään. Hyvä tunne toimii siis vaikuttimena kaikessa mitä haluat. Sinun ei tarvitse taistella muuttaaksesi elämäntilannettasi, riittää kun annat rakkautta hyvien tuntemuksien välityksellä.

Voit listata asioita joita rakastat esim. perhe, koti, ystävät, värit, paikat, vuodenajat yms. Voit myös listata asiat, jotka haluat elämääsi ja kun olet valmis, ryhdy kuvittelemaan sitä tunnetta joka sinussa vallitsee, kun sinulla on nuo haluamasi asiat. Käytä mielikuvitustasi niin hyvin hyväksesi kuin osaat ja kuvittele jopa pienet yksityiskohdat. Itse olen kuvitellut mielessäni sen tulevaisuuden hoitolan, jossa tulen työskentelemään. Aistin sen tunteen joka minussa herää joka aamu, kun saan mennä tuonne ihanaan ja viihtyisään työpaikkaan. Nautin siitä tunteesta joka minussa vallitsee, kun saan tehdä unelmieni työtä. Olen kuvitellut mielessäni jopa hoitolani sisustuksen. 
 
Muista, että saat mitä annat, joten saadaksesi elämääsi ne asiat jotka haluat, tulee sinun olla onnellinen ja synnytettävä onnellisuutta. Sinä hallitset tunteitasi, sinä hallitset rakkauttasi ja rakkauden voima antaa sinulle kaiken sen, minkä sinä olet antanut. Itse olen huomannut, että minun ja perheeni väliset suhteet ovat lähentyneet sen jälkeen, kun muutin ajatteluani. Voin sanoa, että on tapahtunut jopa suoranaisia ihmeitä viimeisen puolen vuoden sisällä, kun päätin etten anna enää tunteideni hallita minua, vaan minä ryhdyin hallitsemaan niitä.

Useat ihmiset eivät ymmärrä tunteiden voimaa, joten heidän tunteensa ovat reaktioita siihen mitä heille tapahtuu. Kun jotain ihanaa tapahtuu, he tuntevat olonsa hyväksi. Kun puolestaan jotain ikävää tapahtuu, he tuntevat olonsa kurjaksi. Kun ihminen reagoi johonkin tapahtumaan negatiivisesti, synnyttää se lisää negatiivisia ajatuksia, jolloin he myös saavat vastaanottaa lisää negatiivisuutta. Tämä johtaa puolestaan noidankehään, jossa ei näy ulospääsyä. Aina kun kritisoit jotakin, jaat negatiivisuutta ympärillesi. Meidän kannattaisikin hylätä sanavarastostamme monet sanat, kuten hirveä, kamala, inhottava ja järkyttävä. Pitämällä yllä hyvän olon tunnetta mahdollisimman tehokkaasti, voit huomata miten vetovoiman laki alkaa vaikuttamaan ja se moninkertaistaa hyvät tunteesi.

Elämä ei tapahdu sinulle; elämä vastaa sinulle. Elämä on sinun kutsusi ja jokainen elämäsi osa-alue on kutsusi. Olet oman elämäsi luoja. Olet elämäntarinasi käsikirjoittaja. Olet elämänkertaelokuvasi ohjaaja. Vain sinä päätät millaiseksi elämäsi muodostuu! Elä tätä päivää, tätä hetkeä, älä huomista ja eilistä. Se miten elämme tänään, luo tulevaisuutemme. Jokainen päivä antaa mahdollisuuden uuteen parempaan elämään, sillä seisomme joka päivä elämämme käännekohdassa. 

Lähteinä omat pohdinnat ja Rhonda Byrnen Voima.


Kuvittele, tunne, anna & vastaanota!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti