24.1.2013

Maadoittuminen

Maadoittuminen on erittäin tärkeää jokaiselle, jotta pystymme toteuttamaan elämäntehtäväämme ja siihen tarvitsemme läsnä olevaa energiaa. Useat meistä henkisellä polulla kulkevat huomaavat toisinaan, että maadoitus ei toimi kunnolla. Sillä tarkoitetaan sitä, kun tuntuu, että olemme ikään kuin irti maasta ja energiamme leijuu jossain ihan muualla kuin mitä pitäisi. Hyvänä esimerkkinä maadoittumattomuudesta on mm. se, että tavarat ympärillä alkavat hajoilemaan, mitään ei saa aikaiseksi, tavarat tippuvat käsistä, keho ei pysy hallinnassa, jolloin saatat törmäillä oviin yms. Ylipäätään olo voi tuntua kovin heikolta. 

Itselläni on ollut juuri tällaisia tuntemuksia viime aikoina, mutta onneksi nyt tuntuu taas huomattavasti paremmalta. Kävin viime yönä kävelyllä, kun tunsin, että olin liian energinen nukahtaakseni ja onnekseni se auttoi. Olin nimittäin ollut hereillä jo yht. 38 tuntia, (syystä tuntemattomasta) joten oli ihanaa saada vihdoin unta. Tänään sain ihastella kävelylenkillä auringon häikäisemiä maisemia. 

tämänpäiväinen maadoittumislenkki

Maadoitukseen on monenlaisia keinoja, kuten siivoaminen, leipominen, ruuanlaitto, kotiaskareet, puutarhanhoito, kotieläimet, lapset, kävely ja meditoiminen. Myös luonnossa oleminen on maadoittavaa. Kesällä tulisi kävellä mahdollisimman paljon paljain jaloin aina ja antaa maan hoitaa ja tasapainottaa kehoa. Voit kuvitella jalkapohjistasi kasvavan juuret, jotka ylettyvät syvälle maan uumeniin. Myös kivet, kuten hematiitti, rubiini ja galena ovat maadoittavia ja niitä voi kantaa aina mukanaan. Lisäksi enkeleiltä voi pyytää maadoitusta, he auttavat mielellään. On myös olemassa erilaisia maadoitusvälineitä, kuten maadoitusmatto, mutta niistä minulla ei ole kokemusta, joten eipä niistä sen enempää.

Maadoittumisen vaikutuksia:
  • Poistaa elimistöstä tulehdusta aiheuttavia tekijöitä; parantaa tai helpottaa monia tulehdussairauksien oireita
  • Vähentää tai poistaa kroonista kipua
  • Parantaa unen laatua
  • Lisää energisyyttä
  • Alentaa stressiä ja edistää kehon rentoutumista
  • Normalisoi kehon biologiset rytmit
  • Ohentaa verta, parantaen veren virtaamista sekä verenpainetta
  • Poistaa lihasjännitystä ja päänsärkyjä
  • Vähentää hormonaalisia oireita
  • Nopeuttaa haavojen paranemista
  • Vähentää tai poistaa aikaerorasitusta
  • Suojelee kehoa haitallisilta sähkömagneettisilta kentiltä
  • Nopeuttaa toipumista rasittavista urheilusuorituksista
 
Suosittelen vielä erästä kirjaa, joka on hyvä maadoittumista käsittelevä kirja ja josta selviää kattavammin maadoittumisen hyödyt ja vaikutukset. Se kertoo maadoittumisen keksijän Clint Oberin tarinan ja kaikki vaiheet mitä hänen matkansa on pitänyt sisällään tähän asti.
 

 
Mitä vahvemmat juuret saamme luotua, sitä korkeammalle voimme nostaa energioitamme!

1 kommentti:

  1. Maadoittuminen-kirjassa puhutaan konkreettisesta maadoittumisesta eli siitä, että olemme yhteydessä Maahan, joko paljaan ihon (jalat, kädet ym.) välityksellä tai maadoitustuotteita käyttäen. Maadoittuminen tässä merkityksessä on sähköisen jännitteen poistamista kehosta ja negatiivisesti varautuneiden elektronien siirtymistä kehoomme. Esimerkiksi puiden halaaminen, puutarhatyöt, marjojen keruu ovat kaikki konkreettisesti maadoittavia. Yhteys maahan on kaiken a ja o. Muulla tavalla tapahtuva maadoittuminen on toki tärkeää, mutta sen vaikutukset eivät välttämättä ole samanlaisia. On ihanaa, että meillä Maan asukkailla on valtava hyvinvoinnin lähde jalkojemme alla!

    VastaaPoista