3.1.2013

Energiahoidoista

Energiahoidot voivat kuullostaa aluksi varsin hulluilta ja pelottavilta, mikäli niistä ei ole kokemusta ja tietoa. Toisaalta energiavirrat eivät ole mikään uusi juttu, vaan niitä on dokumentoitu mm. Kiinassa jo yli 5000 vuotta sitten. Jostain syystä länsimaissa ollaan vielä varautuneita kaikkeen mitä ei voida tieteellisesti todistaa, mutta onneksi tämä asia on jo muuttumassa. Energiahoidon tarkoitus on rentouttaa ja tasapainottaa kehoa, avata energiakeskusten tukoksia, vahvistaa vastustuskykyä, lieventää kipuja ja ennen kaikkea tuoda iloa elämään.

Energiahoidot leviävät vauhdilla ympäri maailmaa, koska ihmisiä kiinnostaa entistä enemmän kaikki mikä liittyy omaan hyvinvointiin. Myös henkisyys on kasvanut keskuudessamme ja nykyään siitä uskalletaan jo puhua avoimemmin, toisin kuin aikaisemmin. Uskon, että jo piakkoin ruvetaan energiahoitoja hyödyntämään yhdessä länsimaisen lääketieteen kanssa.
 

Itse olen kokeillut monenlaisia energiahoitoja, kuten enkelihoitoa, reikiä, healingia, henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, äänihoitoa sekä reconnective healingia. Hengen ja tiedon- sekä Minä Olen-messuilla voi helposti kokeilla erilaisia minihoitoja, joista sitten voi löytää omat suosikkinsa, eikä hinnatkaan ole päätähuimaavia. 

Teen itse reikihoitoja sekä enkelihoitoja, mutta toistaiseksi vain harrastuspohjalta. Tällä hetkellä minua kiehtoo myös äänihoito, jossa rentoudutaan tiibetiläisten kulhojen avulla. Haaveenani on käyttää tulevaisuudessa kyseistä kulhoa hoidoissani.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti