3.1.2013

Kehon puhdistus

Nykypäivänä on mahdotonta välttyä kaikilta kehoa rasittavilta toksiineilta eli myrkyiltä, koska varsinkin kiire saa ihmiset usein syömään huonosti, liikkumaan liian vähän ja stressiäkin pukkaa. Joudumme päivittäin kosketuksiin erilaisten myrkkyjen kanssa, koska niitä on tungettu mm. lisäaineiden muodossa ruokiin ja juomiin, säilöntä- ja täyteaineiden muodossa kosmetiikkaan ja lääkkeisiin sekä tupakkaan. Näiden lisäksi hengitämme niitä päivittäin mm. ilmansaasteiden kautta. Siksi onkin suositeltavaa puhdistaa kehoa kuuriluontoisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa.

Suosittelen tässä ainoastaan niitä hoitomuotoja, joita olen itse kokeillut ja joista olen saanut apua erilaisiin vaivoihin.
 
Olen kokeillut Foot Patch-laastareita, jotka laitetaan yöksi jalkapohjiin. Laastareita poistettaessa kuona-aineet näkee selvästi tummina läikkinä laastarissa. Detox-puhdistuslaastarit on valmistettu 100%:sti luonnon omista raaka-aineista ja näitä laastareita myy mm. Ruohonjuuri sekä useat nettikaupat. Ainoana miinuspuolena on laastarien paha haju.


Lisäksi olen kokeillut Ortis MethodDraine Detoxia, joka on valmistettu luomuyrteistä ja jossa 12ml liuos laimennetaan 1,5 litraan vettä ja juodaan pitkin päivää. Tämä on siis 20 päivän puhdistuskuuri, mikä voi olla kyllä varsin rankka ensikertalaiselle. Annostusta voi kyllä alussa myös pienentää, mikäli keho reagoi voimakkaasti kuuriin. Itse kokeilin vadelman/karpalonmakuista vaihtoehtoa ja aion valita saman myös ensi kerralla. Valittavana on myös 7-päivän pikakuuri, jota on myös tullut kokeiltua. Teen detox-kuurin suositellusti joka syksy ja kevät.

Kehon puhdistuksen hyödyt ovat yksilöllisiä ja tässä muutamia Detox-kuurin vaikutuksia:

- energisyyden lisääntyminen
- vatsaongelmien häviäminen
- immuniteetin parantuminen
- hengityksen raikastuminen
- hiusten kunnon parantuminen
- ihon parantuminen
- unen laadun paraneminen
- tunne-elämän tasapainottuminen   

 
Kolmantena ja viimeisimpänä olen kokeillut bioresonanssihoitoa, jossa kehosta puhdistetaan mm. homemyrkkyjä, raskasmetalleja, kemikaaleja, viruksia, bakteereja, loisia sekä muovia. Resonanssiterapia perustuu matalajännitteiseen sähköimpulssiin, joka kehon kautta kuljettuaan kertoo terapeutille toimiiko keho optimaalisesti vai onko sen toiminta heikentynyt tai ylirasittunut. Resonanssiterapia on luontaishoito, jonka tulokset perustuvat fysiikan lakeihin ja mittaustulokset näkee saman tien tietokoneen näytöllä. Tavallisesti hoitoa jatketaan kotona resonanssitipan ja terapeutin antamien ohjeiden avulla. 


Bioresonanssiterapialla voidaan hoitaa todella monia vaivoja ja sairauksia, kuten esimerkiksi:
 
- astma
- kivut kehossa
- lapsettomuus
- makeanhimo
- turvotukset
- migreeni
- sappikivet
- suolistovaivat
- sydänvaivat
- väsymys  

Bioresonanssihoidosta voi lukea lisää täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti