21.1.2013

Suojaus

Henkisellä tiellä kulkeville perusjuttuja ovat suojaus, puhdistaminen sekä maadoitus. Suojauksella tarkoitetaan sitä, että luodaan itsensä ympärille suojakenttä negatiivisia energioita vastaan. Puhdistamisella tarkoitetaan erilaisia toimintatapoja, joilla voidaan puhdistaa auraa ja chakroja. Maadoittumisella pyritään luomaan yhteys maahan, josta meihin virtaa parantavaa energiaa ja samalla ylimääräinen tai negatiivinen energiamme virtaa takaisin maahan. Maadoittamalla itsemme saamme oman energiatasomme pysymään tasapainossa ja sitä kautta voimme päästä eroon negatiivisesta energiasta.

Oletko huomannut välillä ärsyyntyväsi tai hermostuvasi jossain tiloissa ja tilanteissa ihan ilman mitään järkevää syytä?  Meillä kaikilla on omat energiakenttämme eli auramme. Aura muuttuu ihmisen tunnetilojen, ajatusten ja kokemusten mukana. Auran toiminta ohjaa meitä kehittymään ja läpikäymään kohtaamattomia asioita. Auran avulla fyysinen keho pystyy ylläpitämään terveyttä sekä tasapainottamaan tunteita. Aura toimii ikään kuin suodattimena ihmisen ja ympäröivän maailman välillä. Aura, chakrat sekä fyysinen keho vaikuttavat kaikki toisiinsa.

 kuva erilaisista auroista, (löytyy Harmoniahuoneen sivuilta)
 
Olen itse ollut aina todella herkkä aistimaan muiden ihmisten energioita. Huomaan monesti toisten energioiden häiritsevän omaa päivääni tai vireystasoani, jos en ole tajunnut suojata itseäni. Monesti toisten ihmisten väsymys tai ärtymys on tarttunut meihin huomaamattamme esim. kauppareissulla. On olemassa erilaisia teorioita siitä, kuuluuko ihmisten suojata itseään, mutta jokainen saa mielestäni päättää itse omasta suojaustarpeestaan. Yleensä ihmisen energiatason kohotessa hän tulee herkemmäksi ja voi olla mukavampaa suojautua haitallisilta energioilta.

Suojaustapoja on erilaisia, mutta luettelen tässä muutamia joita itse käytän.

Kulkiessani esimerkiksi metrossa kuvittelen usein ylleni sinisen viitan, joka suojaa minua kaikelta. Saatan pyytää myös mielessäni suojausta arkkienkeli Mikaelilta, jonka väri on sininen. Voit myös kuvitella aurasi ympärille suojaavan kalvon, aina päästä varpaisiin. Suojauksen aktivoimiseksi voi valita esimerkiksi jonkun sanan, jolla suojauksen saa päälle nopeasti. Voit käyttää mielikuvitustasi rajattomasti suojataksesi itsesi mahdollisimman tehokkaasti. Hankalissa tilanteissa voit esimerkiksi kuvitella peilin itsesi ja toisen henkilön väliin. Peili kääntää kaikki vahingoittavat energiat pois sinusta. Myös rukoukset toimivat hyvin!

Jatkuva suojauksen tarve saattaa kuitenkin viitata pelkoihin, joista on hyvä hankkiutua eroon.

Jos suojaamisen kokee liian hankalaksi, tai sitä ei vaan muista käyttää, voi omaa auraansa myös vahvistaa. Vahvan auran avulla voidaan saada kuluttavat ja epätasapainoiset energiat ohjattua pois itsestään. Auran vahvistamiseen on monia helppoja tapoja, kuten esim. terveellinen ruokavalio, liikunta, meditointi sekä raitis ilma ja auringon valo.  

Auraa ja chakroja tulisi muistaa puhdistaa säännöllisesti! Aura eheytyy musiikista, positiivisista elämän kokemuksista sekä nukkuessamme, mutta myös luonto lataa siihen hyviä energioita. Myös energiahoidoilla saadaan puhdistettua niitä tehokkaasti. Puhdistukseen voi käyttää myös erilaisia elementtejä, kuten tulta, vettä, ilmaa, maata ja metallia.

Siunausta ja suojausta päiviinne!
 

1 kommentti:

  1. Kiitos Chistal! Tämä oli niin lämpimästi ja ihmisläheisesti kerrottu, että jaoin sen ryhmässäni Enkelen omat! Siunausta ja enkelten suojelusta elämääsi! <3 terveisin Marjatta

    VastaaPoista