30.12.2013

Uuden vuoden ja elämän odotusta ilmassa

Melkoinen päivä takana! Tämä tyttö täytti tänään sitten kolmekymmentä vuotta. Huomasin siinä lounastauollani kelloa katsoessa, että nyt sitä ei voi enää itseltäni kieltää. Kello näytti 12.32. ja juurikin sillä minuutilla se sitten tapahtui, vanhenin hetkessä henkisesti monta vuotta. Minut valtasi muutamaksi tunniksi suoranainen ahdistus koko ajatuksesta, että olen siirtynyt uudelle vuosikymmenelle. Onneksi kiireinen päivä siirsi ajatukset väkisin pois aiheesta. Alkossa käydessä minulta ei ole kysytty papereita enää pitkään aikaan, mutta tänään onneksi ystävällinen myyjä kysyi ja kiitin häntä siitä.

Juoksin suoraan töistä jälleen kerran craniosakraaliterapiaan, jossa kävimme jälleen kerran läpi hieman lapsuuttani. Muistan suhteellisen vähän lapsuudestani, mutta tänään muistin taas uusia juttuja ja tuntui kuin olisin muistanut jopa pienen pienet yksityiskohdat eräästä kesäpäivästä Kreivilässä. Isäni kävi siellä usein erilaisilla kesäpäivillä ja otti meidän lapset mukaansa. On muuten aivan ihana paikka! Tuon craniosakraalihoidon jälkeen olo on taas jotenkin uudistunut.  

Vuoden viimeinen vuorokausi käynnistyy näillä näppäimillä ja minä valmistaudun pikku hiljaa huomisiin synttäri/uuden vuoden juhliin. Aion tehdä elämäni ensimmäiset raakakakut. Laitoin aiemmin illalla pähkinät jo likoamaan ja huomen aamuna rupean kasaamaan kakkuja. Kuvista tuli niin epäilyttävän näköisiä, etten viitsi edes ladata niitä tänne. Kuvaan aamulla parempia otoksia. Toisesta tulee raakasuklaakakku ja toisesta raakamansikkakakku. Lisäksi aion tehdä raakasuklaariisikakkuja, joita tein viimeksi jouluksi. Laitan sitten kuvia tulemaan ensi vuoden puolella, kun huomenna on niin kiireinen päivä, etten varmaankaan ehdi koneen äärelle.

 
Ottakaamme uusi vuosi vastaan avoimin mielin, täynnä toivon jyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti