15.12.2013

Huilia ja jouluvalmisteluja

Tänään on ollut todellinen huilipäivä, ilman mitään suurempia rehkimisiä. Eilen vietimme firman pikkujouluja, joten tuli mentyä nukkumaan vasta aamuyöstä. Nukuin ehkä noin 7 tuntia, mutta olo on ollut koko päivän väsynyt. Vasta nyt illalla piristyin sen verran, että raahauduin kauppaan ja siivosin kotia joulua varten. Kaivoin tänään esille loputkin joulukoristeet. Yli-innokkaan kissani takia en voi kuitenkaan koristella kotiani ihan niin kuin haluaisin, koska kisuli rakastaa repiä aina kaikki roikkuvat koristeet lattialle. Toisinaan myös pöydällä olevat lasiesineet lentävät kivassa kaaressa pirstaleiksi. Tänään tippui alla olevan kuvan keraaminen ruukku tuolta kylpyhuoneen hyllyltä pesukoneen päälle, mutta onneksi ei mennyt rikki.

Uusi löhöilymesta
 
Pitäisi hakea taas joku päivä ulkoa joku iso oksa sisään ja laittaa siihen sitten noita koristeita roikkumaan johonkin katon rajaan.


Surffailin tänään netissä aikani kuluksi ja eksyin jotenkin eräälle vastaperustetulle ihanalle sivustolle, jossa myydään kaikenlaisia kiinnostavia kauneudenhoitojuttuja. Kyseessä oli http://www.ilushop.com/

Harvemmin päädyn ostamaan netistä yhtään mitään, mutta tänään en voinut vastustaa kiusausta. Kyseisessä nettikaupassa myydään paljon erilaisia luonnonmukaisia tuotteita kasvojenhoitotuotteista silkkityynyliinoihin. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ole luomusertifikoituja. Sorruin sitten tilaamaan itselleni mikroneulausrullan tai oikeastaan kaksi sellaista, kahdella eri neulakoolla. Lisäksi tilasin neulaukseen tarvittavia oheistuotteita desinfiointiaineesta kasvoseerumiin ja puhdistusaineeseen. Kaikki tilaamani kosmetiikka on tietenkin luomua. Tuotteet lähetetään ilmeisesti Oulusta, joten odotan paketin saapumista lähipäivinä. Tää on mulle taas yksi joululahja itseltäni.

Tuosta mikroneulauksesta sen verran, että olen käynyt sellaisessa kerran aiemmin The Look-kauneusklinikalla. Silloin kyseinen hoito ei ainakaan tuntunut missään, joten saa nähdä miten käy, kun kokeilen itse. Tuo hoito on melkoisen kallista ammattilaisen tekemänä ja suhteellisen helppo tehdä itse, joten siksi päädyn nyt jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Rahaa kuluu niin paljon mm. osteopaatille ja muihin menoihin, että pihistelen nyt sitten tuosta. Voin sitten ottaa 4 Soul Matessa jonkun toisen ihanan kasvohoidon sillä hinnalla. 

Mikroneulauksessa iho puhdistetaan ensiksi huolellisesti. Sitten tehdään rullatelalla vetoja alhaalta ylös ja sivulta sivulle. Kotona käytettävät hoitorullat sisältävät keskimäärin 200 neulaa, riippuen rullasta. Itse tilasin kaksi neulausrullaa, toisen kapeamman herkille alueille sekä toisen leveämmän. Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihoa. Lisäksi se on todella tehokas hoitomuoto ja hoitavat aineet imeytyvät ihoon kuulemma jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Mikroneulauksella saadaan hyviä tuloksia mm. arpien hoidossa, jonka takia itsekin päädyin tilaamaan kyseisen tuotteen. Ihon pitäisi muuttua kuukausien säännöllisen käytön jälkeen kimmoisammaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi. Neulaustela pitää vaan sitten muistaa steriloida hyvin jokaisen käytön jälkeen. Innolla jään taas odottamaan mitä tuleman pitää!  


Stressitöntä joulun odotusta kaikille!
 

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen aihe tuo mikroneulaus. Olen itsekin kiinnostunut, mutten tiedä mistä tilaisin? Oliko tuo käyttämäsi tela hyvälaatuinen? Millaisia tuloksia sait?

    VastaaPoista
  2. Googlettamalla luulisi löytyvän esim. nettikauppoja, joista saa teloja ostettua. Olen tehnyt tähän mennessä ainoastaan n. 5 hoitoa, mutta mielestäni arvet ovat tasoittuneet entisestään. Mulla oli tuossa joku vuoden tauko, mutta nyt pyrin tekemään kerran kuussa neulauksen. Mulla on pintakuiva iho, joten neulauksen jälkeen kosteutusvoiteet ja öljyt imeytyvät erityisen hyvin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, mutta aloittamaan varovasti!

    VastaaPoista