6.12.2013

Itsenäisyyden juhlintaa herkutellen

Tänään on ollut hieno päivä ja itsenäinen Suomi täytti jo huimat 96 vuotta. Lupasin eilen itselleni, että suon tänään täydellisen lepopäivän ja nukun niin pitkään kuin pystyn. Onnekseni myös kissat antoivat minun kerrankin nukkua ja heräsinkin vasta klo. 10.30.


Päätin tehdä taas kerran pitsaa ja siinä samalla tein pitkästä aikaa myös raakasuklaata pakkaseen. Laitoin ensimmäistä kertaa niihin nyt myös kaakaonibsejä sekä hasselpähkinärouhetta, joten saa nähdä minkä makuisia niistä tulee.


Kokeilin myös jotain ihan uutta herkkua, johon sävelsin päästäni erilaisia aineksia. Tarkoituksena oli tehdä kookospalloja, mutta eihän niistä tullut sellaisia alkuunkaan, kun ainekset ei ollut pyöriteltävissä. Noh niistä tuli sitten kookos-suklaaunelmia! Käytin puolet raakasuklaa-aineksista noihin ja lisäsin joukkoon murennettua riisikakkua ja taatelia. Ja oikein maistuviahan niistä tuli! :)


Huomenna on vihdoin ja viimein tyttöjen pikkujoulut reikiopettajani luona. Mukaan on ilmoittautunut tähän mennessä 7 osallistujaa. Tarkoituksena on joogata, laittaa maittavia herkkuja, saunoa ja juoda hieman boolia. Eli aivan loistava päivä luvassa! Hyppään ystäväni kyytiin jo kahden maissa päivällä ja juhlapaikka sijaitsee Espoon perukoilla. Ihana nähdä pitkästä aikaa kaikkia rakkaita ihmisiä!

Rauhallista itsenäisyysiltaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille ihanuuksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti