3.12.2013

Naurua ja kasvohoitoa

No nyt on hyvä fiilis! Pitkä päivä takana ja vihdoin saan istuutua sohvalle ja kiteyttää tänne päiväni kohokohdat. Aamu käynnistyi huonosti nukutun yön jälkeen jo joskus klo. 5.20, kun rakas kissani herätti minut taas kerran kukonlaulun aikaan. Herätyskello olisi soinut vasta klo. 7.00. Työpäivä meni puolikoomassa luomuenergiajuoman voimalla ja nauroin päivän aikana niin paljon, että äänikin hävisi useaan otteeseen. Saan nykyisin väsyneenä usein hervottomia naurukohtauksia.

Töiden jälkeen riensin yli vuoden tauon jälkeen luottokosmetologilleni Riikalle, jolla on oma 4 Soul Mates Beauty Clinic Mikonkadulla. Muisteltiin Riikan kanssa, että aloin käymään kyseisessä hoitolassa jo n. 4 vuotta sitten, joten en voisi kyllä enää vaihtaa kosmetologia mistään hinnasta. On niin ihanaa ja helppoa, kun tuttu ammattilainen tuntee ihosi ja tietää mitä hoitoa se tarvitsee. Kärsin aiemmin talvisin melko kuivasta ihosta, mutta nykyisin ihoni voi huomattavasti paremmin. Riikka on samalla hoitanut kasvojeni ongelmakohtia, eli arpia joista kärsin aiemmin suuresti. Niitä on hiottu ja hoidetty valoimpulssilla jo kymmeniä kertoja. Itsehän sitä huomaa aina omat viat parhaiten!

Jutun tynkää riitti tänään ja viihdyinkin Riikan vastaanotolla huimat 2,5h! Ja siis se fiilis mikä mulla oli sieltä lähtiessä, sitä ei voi edes sanoin kuvailla. Hymyilin koko matkan kotiin, vaikka olin todella väsynyt! Puhuttiin varsin aroistakin aiheista ja Riikka osasi sanoa jotenkin niin oikeat sanat tänään, jotka kannustavat varmasti minua vielä pitkälle haaveissani. Voisko enää parempaa palvelua saada! Tajusin samalla miten paljon meillä onkaan Riikan kanssa yhteistä ja miten pidämme monista samoista jutuista.


Hoitolassa työskentelee myös toinen ihana nainen, hierontaterapeutti ja erikoiskosmetologi Maila. Hän on keskittynyt erilaisiin vartalohoitoihin, kuten aromaterapiaan, hermoratahierontaan ja muihin erilaisiin ihaniin hierontamuotoihin. Olen itse kokeillut monia Mailan hoidoista ja ollut todella tyytyväinen asiakas. Hoitola on viihtyisä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten suosittelen kyllä koko sydämestäni kyseistä 4 Soul Mates hoitolaa! Sieltä saa hyvän ja rentoutuneen mielen kokonaisvaltaisesti.


Olen kyllä niin kiitollinen, että olen saanut tutustua niin mahtaviin tyyppeihin elämäni aikana! Ihaninta oli kuulla tänään, että Riikkakin huomasi minun muuttuneen jotenkin. Itse olen huomannut muutoksen sisäisesti erityisesti tänä syksynä, mutta ei tiennyt että muutkin voivat huomata sen kasvoistani. Elämäni on ollut varsin rankka, mutta kaikki kokemukset ovat kyllä tehneet minusta vahvemman kulkijan.

Nyt olen taas hieman valmiimpi täyttämään pian 30-vuotta, kun kasvotkin on saatu parempaan kuntoon! Ensi vuoden alusta aion kokeilla taas uutta kasvohoitomuotoa, josta Riikka tänään kertoi, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Tässä vielä linkki 4 Soul Matesin nettisivuille, jotka uudistuvat piakkoin: http://soulmates.fi/

Nauru pidentää ikää, siispä ota siitä kaikki hyöty irti!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti