12.12.2013

Kohti terveempää minää

On tää niin käsittämätöntä, että joulu on jo reilu kahden viikon päästä ja päivät kuluu jotenkin todella nopeasti! Olen tässä varaillut taas aikoja erilaisiin hoitoihin, kun tavoite on saada tämä tyttö kuntoon uudelle vuosikymmenelle. Kerroin viime viikolla siitä, että kosmetologini suositteli minulle erästä hoitomuotoa, josta en ollut kuullut koskaan aiemmin. Kyseessä on siis craniosakraaliterapia. En oikeastaan tiedä kyseisestä hoitomuodosta vielä paljoakaan, mutta kosmetologini Riikka kehui sitä niin paljon, että oli pakko varata heti aika sellaiseen. Suomessa on vain ja ainoastaan yksi henkilö, joka tekee pelkästään sitä leipätyökseen. Vastaanotto on Helsingin Kalliossa. Ensi maanantaina suuntaan sinne siis! Kerron sitten millaista se oli.

Maanantaina aion mennä taas kerran myös osteopaatille, kun selässä on edelleen toisinaan jänniä kipuja. Parempi hoitaa näin parilla kerralla kuntoon, niin uskaltaa sitten treenata Tiistaina ajattelin mennä pitkästä aikaa ystäväni Sannan luo bioresonanssiterapiaan. Kirjoitin aiheesta alkuvuonna enemmän ja siinä siis kehoa puhdistetaan kuormittavista aineista, joita kertyy jatkuvasti kehoomme. Itselläni on tavoitteena päästä lopuistakin ruoka-aine herkkyyksistä eroon ja siihen bioresonanssiterapia on oiva apu. Tässä vielä lainaus Sannan sivuilta:

"Bioresonanssiterapiamittauksessa kehon eri osien toiminnallisuutta on mahdollista mitata sekä kehosta löytyviä haitallisia aineita mitata ja puhdistaa. Mittauksessa johdetaan matalajännitteinen sähköimpulssi sormien/varpaiden vastepisteiden kautta kohde-elimeen. Terapeutti painelee akupisteitä kynän tapaisella mittakärjellä kevyesti. Mittaus ei satu, ja siinä käytettävä sähkövirta on niin alhainen, ettei sitä tunne. Mittauksen tulokset nähdään tietokoneen kuvaruudulla. Laitteen käyttö on täysin turvallista, joten terapia sopii myös lapsille ja vanhuksille. Laitteen lähettämän värähtelytaajuuden avulla epätasapainossa olevia kehon osia voidaan tasapainottaa."

Niin ja sain muuten tänään postissa kolme näytepakkausta luonnonmukaisista proteiinijauheista. Nämä lähetettiin lootuskauppa.fi:stä, jossa myydään kaikenlaisia ihania hyvinvointituotteita. Saan nyt kokeilla kolmea erilaista makua, vaniljaa, suklaata ja neutraalia. Kerron myöhemmin miltä nuo kolme makua maistuivat. Tässä vielä linkki lootuskaupan sivuille: http://www.lootuskauppa.fi/


Tästä tuli nyt melkoisen sekava postaus, mutta parempi kai sekin, kuin olla kirjoittamatta mitään. Huomenna torstaina on luvassa energiahoitaja ystäväni Mariannen pikkujoulut, jonne suuntaan suoraan töiden jälkeen. Ihanaa, kun pääsee viettämään aikaa rakkaan ystävän kanssa ja tutustumaan samalla uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin!

Viime viikon lauantain tyttöjen pikkujoulut meni super ihanasti Espoon Bodomilla. Ohjelmassa oli siis joogaa, ruoanlaittoa sekä vogueta, jossa meillä oli ihka oikea vogueopettaja. Oli kyllä outoa, mutta samalla hauskaa opetella kävelemään mm. catwalkia. Voguen jälkeen saunoimme pitkään ja sitten olikin aika taas syödä. Ilta meni kaiken kaikkiaan rauhallisesti, eikä kukaan lähtenyt lopulta edes baariin.

Ensi lauantaina vietämme sitten työpaikan pikkujouluja, joten on kiva kun on kaikkea mukavaa mitä odottaa lähitulevaisuudessa.

Mahtavaa loppuviikkoa myös teille ihanille lukijoille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti