20.12.2013

Joulumieltä ja joulu-unelmia

Joulu on jo ovella, no ainakin melkein.. Ainakin kaikki ihmiset keskustassa käyttäytyy sen mukaisesti, eli stressaamalla. Jännä huomata miten fiksuista ihmisistä tulee yhtäkkiä tylyjä ja epäkohteliaita, varsinkin asiakaspalvelutilanteissa. Kävin taas tällä viikolla ihanan Riikan kauneushoitolassa 4 Soul Matesissa, kun kasvojeni ihoa kiristi sen verran, että oli hyvä tehdä sille kunnon syväkosteutus.

 
Riikan hoitolassa unohtuu kyllä stressi ja kiire. Riikasta on aistittavissa aitous ja hyvä energia, joten hänen seurassaan on helppo rentoutua. Tuollainen tunnin pituinen pikakasvohoito on ylellistä keskellä viikkoa, mutta itseensä ja omaan hyvinvointiin onkin aina hyvä panostaa. Itsehän olemme itsellemme kaikkein tärkein olento tässä maailmassa. Ilman omaa hyvinvointia emme voi olla myöskään toisille iloksi.

 
Ostin tällä viikolla kotiin vähän lisää joulukoristeita ja virittelin ne tosiaan tuonne katon rajaan kisulin takia. Sidoin kultaiseen helminauhaan kiinni kultaisia palloja sekä erilaisia olkikoristeita. Nyt ei tarvitse muuta kun relata ja odottaa ensi viikon vapaita. Olen unelmoinut ihanasta perhejoulusta lähes koko ikäni, mutta edelleen saan odottaa sellaista. Meillä on pienen pieni suku ja onnekseni saan viettää edes yhden päivän sukulaisteni kanssa. Haaveilen edelleen omasta perheestä ja siihen liittyvistä jutuista. Valitettavan moni ei osaa edes nauttia joulun yhteiselosta. Minulle joulu on aina samalla myös yksinäistä aikaa, mutta pitää pysyä vaan positiivisena ja toivoa, että jonain päivänä vietän unelmieni joulua, johon kuuluu joulupukki ja lasten riemua.  
 

 
Tämän kertainen postaus jää lyhyeksi, koska nyt on pakko liihottaa höyhensaarille. Aamulla soi herätyskello seitsemältä ja on pakko jaksaa painaa taas töissä stressaavien asiakkaiden kanssa.
 
Iloista joulumieltä ja asennetta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti