18.12.2013

Craniosakraaliterapiaa ja loisten häätöä

Pahoittelut jo etukäteen tämän kertaisen kirjoituksen sisällöstä, joka saattaa järkyttää herkimpiä lukijoita!

Sain viettää eilen kolmatta peräkkäistä vapaapäivää ja olo on todella väsynyt. Kävin maanantaina taas kerran luotto-osteopaatillani Petterillä hoidattamassa edelleen jumissa olevia selkä-ja leukalihaksiani. Tämän varsin kivuliaan tunnin jälkeen suuntasin craniosakraaliterapiaan. Kuten jo aiemmin olen kertonut, oli se minulle ensimmäinen. Hoito kesti noin tunnin verran ja siinä hoitaja ensiksi haastatteli minua ja pyysi sitten käydä makuulle hoitopöydälle. Tämän jälkeen hän piti käsiään eri kohdissa vartaloani ja rupesi luettelemaan erilaisia vanhoja vammojani, joista suurin osa on tullut jo lapsuudessani. En oikeastaan edes tiedä mitä kaikkea hoidon aikana tapahtui, mutta kuulemma seuraavina öinä saatan muistaa lapsuuden traumoja. Tarkempaa tietoa kyseisestä hoitomuodosta löytyy täältä. Näiden kahden hoidon jälkeen olo oli varsin ryytynyt ja on sitä edelleen. Nukuinkin tiistaina sellaiset 2 h päikkärit! Viime yönä en muista nähneeni unia lapsuudestani, mutta unet olivat muuten kyllä painajaismaisia. Toivottavasti tänä yönä saan nukkua levollisemmin.

Tänään kävin puolestaan ystävälläni Sanna Halttusella bioresonanssiterapiassa. Viime kerrasta olikin aikaa jo reilu vuosi. Sain kyllä taas varsin järkyttäviä mittaustuloksia. Laite jolla kehoa mitataan pystyy siis havaitsemaan kaikki loiset, madot, homeet ynnä muut "kivat" otuksen sisältämme. Musta löytyikin paljon homeitiöitä, polyyppeja, loisia, sukkulamatoja yms. Nyt alkaa sit näiden kavereiden häätö! Ensimmäiseksi häätöuhan alle joutuvat imumadot, jotka lähtevät viikon ananaskuurilla, siis ihan tuoreen ananaksen syömisellä. Sitten keskityn häätämään erään sydänmadon, joka todennäköisesti aiheuttaa mulle näitä piinallisia rytmihäiriöitä. Sen häätöön on kolme erilaista luonnonlääkettä, jotka tilaan mitä pikimmiten nettikaupasta. Lisäksi löytyi vaikka mitä muitakin otuksia, joita en viitsi kaikkia edes nimeltä mainita. Tämän vuoden tammikuussa venäläiset löysivät aivan uuden madon, jonka myös lääketiede on jo tunnistanut. Sen nimi on rope worm. Jos kiinnostaa lukea siitä enemmän, niin tarkempaa tietoa löytyy täältä. Varoituksen sanana tuon matosen kuvia ei ole sitten helppo katsella. Ja siis rope worm löytyy n. 95%:lla ihmisistä!  

Mehän saadaan päivittäin loisia ja matoja mm. hanavedestä ja ruuasta. Jos ootte nähny kuvia Suomen putkistoista, joista uutisoitiin aiemmin tänä vuonna, niin ette ihmettele miksi. Siksipä tilasinkin Sannan kautta nyt vihdoin ja viimein kauan haaveilemani zapperin. Sen avulla pystyy puhdistamaan sekä ruuat että juomat viruksista, madoista sekä polyypeista. Ruuan zapperointi hajottaa vaarattomaan muotoon myös monia home-ja ympäristömyrkkyjä.  Myös kehoa voidaan zapperoida. Zapperoinnilla voidaan saada hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten tulehdusten sekä särkyjen hoidossa. Ostamani tehoruokazapperi muodostaa 1000 Hz magneettisen-ja radioaaltokentän. Sillä ruoan zapperointi luonnistuu vain muutamassa minuutissa!

Tehoruokazapperi
 
Kyseessä on siis tuon näköinen pieni ja näppärä levy, jossa on katkaisija sivussa. Akku kestää n. 2 kk, joten tuota on helppo kanniskella myös mukana. Ai että mä olen nyt niin iloinen!!
 
Lopuksi Sanna antoi mukaan vielä hoitotippapullon, jossa on sisällä taajuusvettä, joka auttaa myös häätämään noita matoja ja muita otuksia. En viitsi laittaa tänne kuvia noista kaiken maailman matosista, mutta jokainen voi halutessaan googlettaa niitä, jos uskaltaa. Ehkä sen jälkeen tekee mieli mennä myös Sannan vastaanotolle, jota suosittelen kyllä lämpimästi kaikille.
 
 
Vaikka tulikin nukuttua päiväunet, niin kyllä tuo uni alkaa jo maistua meikäläiselle, joten ihanaa viikkoa kaikille ja muistakaa pitää itsestänne huolta!
 

2 kommenttia:

  1. Hei! Käyn Tampereella Urbanskin resonanssiterapiassa. Mainitsemasi otukset ovat itsellenikin henkilökohtaisesti tuttuja. Toivoisin, että virallinenkin lääketiede jotenkin tutkisi näitä asioita ja tiedostaisi loisien vaikutuksen ihmisten terveyteen.

    VastaaPoista
  2. Eksyin sivuillesi. Saitko loisten häätöön muuta kuin tuon tippapullon? itse kävin bioresonanssiterapiassa ja sain mukaani erilaisia yrttejä purkeissa ja myös tuon tinktuuran. Oliko hoidosta apua ja käytätkö tuota zapperia aina? Miten suihkussa käynti..sitä ei voi zapperoida?

    VastaaPoista