21.9.2013

Voimapäivä

Mietin tänä aamulla herätessäni, että mitäköhän tästä päivästä vielä tulee ja pohdiskelin klo. 12 vielä sängyn pohjalla, että jaksanko lähteä tänään mihinkään. Päivästä tuli lopulta mitä parhain!

Tänään vietettiin Voimapäiviä hietsun rannalla sijaitsevassa kahvilassa, jonne päätin lähteä ystäväni kehotuksesta. Voimapäivät ovat siis henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin messut ja niitä vietetään myös huomenna sunnuntaina, joten kaikki sinne siis. Tila on pieni, mutta tarjonta siellä sitäkin laadukkaampi. Tarkempia tietoja löytyy osoitteesta http://www.voimapaivat.com/. Matkalla hietsuun mietin, että olenko tehnyt oikean ratkaisun selkäni kannalta, koska kävellessäni tunsin vähän väliä kipua. Pyysin sitten saada enkeleiltä höyhenen merkiksi oikeasta päätöksestä ja jatkoin matkaani.
 
Tapasin Voimapäivillä monia ystäviäni, joista osaa en ollut nähnyt viime talven jälkeen. Jälleennäkemisen riemu olikin mitä ihanin! Paikalla oli myös hyvä ystäväni ja mentorini Tarja, jonka kanssa koimme monenlaisia oivalluksia pitkin päivää. Kävimme molemmat myös energiahoidossa Marianne Uimosella, joka on siis intuitiivinen parantaja. Mariannen kanssa meillä olikin paljon juteltavaa ja tuntui kuin olisimme tunteneet jo pidempään. Mariannella on myös omat nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta http://www.energiahuone.fi/yhteystiedot.html. Kerrassaan ihana nainen! <3

Lounasmaisemat <3

Tuollaisissa maisemissa oli kyllä ihana istuskella ja nauttia keittolounasta ihanien ihmisten kanssa. Keho ja mieli suorastaan lepäsivät. Hetken terassilla istuttuani havaitsin yläpuolellani leijailevan suuren valkoisen höyhenen! Tiesin heti, että tämä oli nyt se merkki, jota olin aiemmin pyytänyt. En olisi voinut saada selkeämpää viestiä ihanilta enkeleiltä!

Ihana energiahoitaja sekä taiteilija Suvi Savolainen oli myös tänään paikalla pitämässä mm. luentoa. Mielenkiintoisen luennon aikana sain valtavan kipukohtauksen, joka veti minut lähes paniikin valtaan, mutta onneksi auttavat kädet olivat lähellä ja sain mitä parhainta hoitoa saman tien. Puolet luennosta menikin sitten multa ihan ohi. Kyllä tässä nyt opetellaan sitä avun vastaanottamista sitten urakalla, kun ei mene oppi ihan helpolla jakeluun. Kyyneleiltäkään ei säästytty, mutta koko tämä kokemus osoittautui todella tarpeelliseksi. Tunsin kuinka minusta irtosi jokin iso möhkäle, jokin suuri pelkotila. Samalla tunsin kuinka selässäni liikahti jokin ja kipu rupesi hetkessä helpottamaan.

Päätin ostaa tänään vihdoin ensimmäisen tiibetiläisen kulhoni, josta olen haaveillut jo pitkään. Kokeilin kulhon soittamista heti ulkona ja vau mikä ääni lähti ja mikä tunne siitä tuli. Tunsin olevani sillä hetkellä omassa elementissäni.



Olin ajatellut meneväni Voimapäiviltä suoraan Bhajaneihin Annankadulle, mutta päivä venyikin sen verran pitkään hietsussa, etten kerennyt enää sinne. Olisi ollut kiva päästä soittamaan omaa soitintani siellä, mutta kyllähän sitä vielä ehtii myöhemminkin. 

Valo!

Kaiken kaikkiaan tämä päivä osoittautui erittäin antoisaksi ja ihanaksi, myös sää oli mitä suotuisin. Sain monta hyvää ohjetta ja mietinnän aihetta tuleville vuosille. Samalla syntyi myös uusia ideoita, joita lähdemme toteuttamaan toivottavasti jo lähikuukausina. Yksi ideoista on Gotlantiin, Suvin luokse lähteminen Tarjan kanssa, mutta nähtäväksi jää milloin tämä toteutuu. Muista ideoista kerron sitten lisää, kun ovat ajankohtaisia.

 Loppurummutukset

Palasin eilen takaisin työelämään, mutta selkäni kipuilee siis edelleen vaihtelevasti. Myös huomenna on työpäivä, mutta uskon, että saimme selkäni tänään parempaan kuntoon. Nyt tulee ruveta kuuntelemaan kehoa paremmin ja rakastamaan omaa sisäistä lastani paremmin, jotta viimeisetkin selkäkivut saadaan lähtemään.

Kuuntele, luota ja toteuta!  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti