10.9.2013

Sekalaista fiilistelyä

Eilen sain viettää ihanaa vapaapäivää ja nukkua niin pitkään, kun huvitti. Minun on yleensä vaikea nousta aamuisin ylös, koska tunnen nukkuvani parhaimmat unet juuri aamulla ja olen enemmän yöihminen. Eilen aamupäivällä herättyäni tunsin olevani jotenkin täysin voimaton. Jokainen soluni suorastaan huusi väsymystä. Väsymyksestä huolimatta en jostain syystä en osaa viettää vapaapäivää kotona istuen, tekemättä oikeastaan mitään. Tulee heti muuten sellainen olo, että päivä on valunut hukkaan. Eilen oli vielä mukavan lämmin ja aurinkoinen ilma, joten mietin pari tuntia mitä tekisin, kunnes päätin hypätä fillarin selkään ja polkea ystäväni luokse. En ollut aiemmin mennyt sinne pyörällä, joten piti tarkistaa vähän väliä kartasta oikea menosuunta. Ystäväni on tällä hetkellä kotiäitinä ja kaipaa välillä ymmärrettävästi aikuisen seuraa päiviinsä. Arvostan niiiiiin suunnattomasti kotiäitejä ja isejä!


Pyöräillessäni kauniissa maisemissa Vantaanjoen varrella, tunsin kuinka energia latautui pikku hiljaa kehooni. Tunnen saavani myös lapsilta aina positiivista ja hyvää energiaa, joten on pakko toisinaan hakeutua niiden pikkuisten seuraan. 

Perillä minua odottikin kaksi ihanaa ja nauravaa pientä tyttöstä sekä yksi koululaispoika. Lapset ovat niin suloisia kaikessa viattomuudessaan ja muistuttavat miten elämästä voi nauttia täysin rinnoin. 

Myöhemmin paikalle saapui myös ystäväni Vinha Jonna, jonka kanssa päätimme lähteä illalla Bhajaneihin soittamaan ja laulamaan Kolmannelle linjalle. Paikalle oli saapunut tällä kertaa jopa 24 henkilöä. Bhajan People kokoontuu Kolmannella linjalla joka maanantai ja sinne ovat kaikki musiikin ystävät tervetulleita. Energialataus oli paikan päällä jälleen kerran todella vaikuttava! Soitin itsekin muutamaa soitinta ja huomasin, että ei se olekaan niin helppoa soittaa ja laulaa samaan aikaan. Pitää osata keskittyä todella hyvin, että pysyy rytmissä. 


Musiikki on ollut aina lähellä sydäntäni ja olen ollut myös aikoinaan pari vuotta musiikkiteatteriluokalla, jossa soitettiin ja laulettiin näyttelemisen ohella. Sieltä sain hyvää esiintymiskokemusta. Parhaillaan tuli laulettua lyhyitä soolopätkiä n. 200 katsojalle ja silloin kyllä jännitti melkoisesti.  

Moni ei tiedä, että tykkään laulaa ja soittaa eri soittimia. Jonain kauniina päivänä kaappini on kyllä pullollaan erilaisista soittimista! Ensisijaisesti hankintalistalla on tiibetiläinen kulho. Haluan nähdä samalla miten kissani tulevat reagoimaan kulhomusiikkiin..
 
Asiasta kukkaruukkuun, ilmoittauduin juuri vapaaehtoistyöntekijäksi Äiti Amman Suomen vierailutilaisuuteen. Äiti Amma on siis jälleen Suomessa 5.-6.10! Tuskin maltan odottaa, että pääsen tapaamaan Amman. Niin mahtavaa!!
<3 <3 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti