10.11.2013

Valinnan vaikeuksia ja luomublondausta

Olen tässä kiinnittänyt huomiota siihen seikkaan, että minun on nykyisin entistä vaikeampaa tehdä päätöksiä. Jo heti aamulla herättyäni alkavat päivän ensimmäiset valinnan vaikeudet, kun pitäisi päättää mitä laittaa päälle. Päivällä vaikeuksia tuottaa sopivan lounaan valitseminen. Ja illalla on vaikeaa päättää mitä tv-ohjelmaa katsoisi ja mitä söisi. Jopa tänne blogiin on todella vaikeaa toisinaan valita aiheita joista kirjoittaa. 

Tätä on jatkunut nyt ehkä noin vuoden verran ja olisi kiva tietää mistä tämä päättämättömyys oikein johtuu. Aiemmin pystyin toimimaan paljon helpommin kuuntelemalla intuitiota. Nyt tuntuu ettei se ei anna enää minulle selkeitä vastauksia. Tämä on johtanut siihen, että olen usein todella ihmeissäni ja suorastaan ärsyyntynyt.  Jos joku saa viestin mihin tämä voisi liittyä, niin olisin todella kiitollinen vastauksesta.

Kokeilin tänään hiusvärjäystä luomutuotteella. Aine vaikuttaa tälläkin hetkellä päässäni ja sen voi jättää päähän jopa yön yli. Ostin kyseisen vaalennusaineen Viron reissultani, kun olen jo pitkään halunnut värjätä hiukset jollain hellävaraisella tavalla. Värjäsin viimeksi kutrejani viime vuoden joulukuussa, joten on kiva kokeilla saanko aikaiseksi mitään muutosta. Kyseessä on italialainen tuote, joten pidetään peukut pystyssä, että se tekee sen minkä lupaa. Vaalennusastetta voi itse säädellä siten, että levittää ainetta hiuksiin monta eri kertaa. Ei siis sovellu kovin kärsimättömille tyypeille.

Luomublondausta

Itselläni on siis pitkät hiukset ja ainetta kului melkoisen vähän päähäni. Levitin ainetta aikalailla koko päähäni siveltimellä, mutta latvoihin en laittanut yhtä paljon kuin tyveen. Saa nähdä mikä on tulos. Kerron siitä lisää ensi viikolla..

Tänään on vietetty isänpäivää kodeissa, mutta itsehän en sitä voi enää viettää muulla tavoin kuin sytyttämällä kynttilän isälle. Oma isäni kun nukkui pois kotonamme 07.07.07. Varsin maagiset luvut sanoisin. Myös hänen syntymäpäivässään ja vuodessaan toistui tuo luku 7. Olisi joskus kiva tietää mitä tuo tarkoittaa. Olen ollut jo vuosia kiinnostunut numerologiasta ja voisin kirjoittaa aiheesta joskus hieman enemmänkin. Nyt taidan vetäytyä sohvalle mukavasti katsomaan leffaa ja nauttimaan kynttilöiden luomasta tunnelmasta.

Nauti, elä ja tunne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti