26.11.2013

Odotuksia ja edistystä

Hiphei hurraa! Tänään palkittiin vihdoin viikon odotus, kun postilaatikosta tipahti homeopaattiset lääkkeeni. Sain siis ensikäynnillä kotiin vietäväksi 2 lasipulloa, joissa on vettä ja hiukka alkoholia säilyvyyden takaamiseksi. Tänään sain postissa 3 pientä pakettia, joissa kussakin oli pieniä rakeita. Ensimmäisen paketin sisältö on tarkoitettu vain kerta-annokseksi. Toiset kaksi sisältöä kaadoin lasipulloihin, molemmat omiinsa. Sain mukana myös tietysti ohjeet, kuinka lääkkeet otetaan.


Nyt sitten vaan odotellaan ja tarkastellaan olotiloja.. kerron kyllä sitten täällä miten vointi edistyy.  Toivon apua ennen kaikkea herkälle vatsalleni sekä rytmihäiriöilleni, niin ja muistikin voisi pelata pikkasen paremmin. Kärsin koko lapsuuteni pahasta taiveihottumasta, johon sain apua homeopaatiasta. Noin vuodessa ihottumasta ei ollut enää jälkeäkään, eikä se ole uusiutunut. Joten uskon todella homeopatian mahtavaan apuun!

Nyt kun e-pillereiden pois jättämisestä on kulunut reilu kuukausi ja olen huomannut etten ole enää niin itkuherkkä kuin aiemmin. Kerron myöhemmin taas lisää näistäkin huomioista, kunhan niitä tulee lisää. On tämä elämä nykyään niin jännää!  

Niin ja oli ilo lukea, että olen saanut taas uuden lukijan!Voitte lähettää myös toiveita aiheista, jotka kiinnostaisivat. Mun muisti on tällä hetkellä sen verran heikko, etten aina muista mitä kaikkea olen täällä kirjoittanut, joten toisinaan saatan toistella samoja asioita.

Usko, toivo ja helpotus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti