18.11.2013

Homeopatiaa ja tunnelukkoja

Taas lähti uusi viikko käyntiin ja olo tuntuu jotenkin uudistuneelta. En tiedä johtuuko tämä osittain detox-kuurista, hormoneista vai mistä, mutta fiilis on joka tapauksessa hyvä ja energinen. Aloitin Detox-kuurin muutama viikko sitten Tallinnassa ollessani ja sen myötä ruokahaluni on ollut olematon viimeisten viikkojen ajan. Ei ole tehnyt mieli kokkailla kotona ollenkaan. Tänään tein kuitenkin poikkeuksen ja valmistin herkullista kasvissosekeittoa. Kyytipoikana toimi täydellisesti tuore luomuruisleipä. Ai että! Reseptini on hyvinkin yksinkertainen: pussillinen porkkanoita, bataatti, lanttu, sipuli, herneitä ja kermaa. Ja tietysti mausteet päälle ja herkullista tulee.


Kävin tänään ystäväni suosittelemana homeopaatin vastaanotolla, Kalevankadulla sijaitsevassa Vaaleanpunaisia unelmia-nimisessä hoitolassa. Minut otti vastaan miellyttävä nainen nimeltä Liisa Ahopalo, jolle oli helppo puhua asioista. En oikeastaan edes tiennyt mitä odottaa vastaanotolta, mutta toisaalta oli ehkä parempi niin. Yllätyin positiivisesti, kun ymmärsin homeopaatin olevan samalla kuin terapeutti. Kävimme läpi aikalailla koko elämäni ja erityisesti sen kipeimpiä kohtia. Poistimme samalla tunnelukkoja ja sain kotiin vietäväksi ohjeita EFT:n tekemiseen. Olin kuullut hoidosta jo aiemmin, mutta en ollut kyllä koskaan sitä kokeillut. Teimme yhden tällaisen hoidon yhdessä homeopaatin johtamana.

EFT:ssä naputellaan eri meridiaanipisteitä sormenpäillä. Hoito ei kestä kovinkaan kauan, joten sen voi tehdä esim. ennen nukkumaan menoa. Samaan aikaan kun naputellaan, käydään mielessä läpi sitä asiaa josta halutaan vapautua, esim. jokin fobia tai trauma. Itselläni on korkeanpaikan kammo sekä ahtaanpaikan kammo. Hoidon aikana saa usein väläyksiä menneestä, siitä hetkestä missä pelkotila on alunperin syntynyt. Eikö kuullostakin uskomattomalta! Tässä linkki kyseisen hoidon esittelysivulle.

Olen tiedostanut jo muutama vuosi sitten tilanteen, jossa korkeanpaikan kammoni syntyi. Sen aiheutti eräs itsemurhan tehnyt mies eräässä kauppakeskuksessa. Työskentelin tuona päivänä kerrosta alempana tätä miestä, kun tämä päätti päivänsä hyppäämällä viidennestä kerroksesta alas. Satuin näkemään vilauksen hypystä tai oikeastaan siitä kerrosten välisestä tippumisesta. Myös tuo järkyttävä pamaus on edelleen muistissa, jonka aiheutti miehen mätkähtäminen lopulta maahan. Tyhmänä menin vielä katsomaan tilanteen kaiteen reunalle. Myöhemmin samana vuonna huomasin kuinka kammoksuin korkeita paikkoja, mutta silloin en osannut yhdistää sitä tuohon hyppääjään. Viimeksi viime viikolla yritin mennä kohtaamaan pelkoni, mutta rupesi huippaamaan jo se, kun seisoin lähellä sitä paikkaa, josta kyseinen mies hyppäsi alas. Näin ja tunsin sieluni silmillä miltä hänestä mahtoi tuntua tuolla hetkellä. Nyt siis aion yrittää vapautua tuosta fobiasta EFT:n avulla. Kerron sitten miten kävi.

Olin homeopaatin vastaanotolla n. 3 tuntia, mutta aika kului kuin siivillä. Saan lähipäivinä postissa homeopaattiset hoitotipat, joita otetaan yleensä 5/pullo päivässä. Minulla on siis 2 pulloa. Noin kuukauden päästä tulisi mennä vastaanotolle uudestaan kertomaan miten on mennyt. Nyt kyllä harmittaa, etten ole hakeutunut tuonne jo paljon aiemmin. Elämässäni on tapahtunut niiiiin paljon rankkoja juttuja, että puhdistautumista riittää. 
 
Menin hoidon jälkeen käymään vielä Ruohonjuuressa, josta mukaani tarttui jälleen kerran teetä. Olen ihan hurahtanut luomuteehen ja on ihana kokeilla uusia makuja. Tänään tarjolla oli maistiaisia, joten ostopäätös syntyi helposti. Tämä Stomach Ease tee on kuulemma hyvä iltatee ja tekee hyvää minun vatsalleni, joka oikuttelee usein. Tee ei sisällä kofeiinia.

 

Tässä vielä linkki Vaaleanpunaisia unelmia nettisivuille, jonka löydät siis täältä. Suosittelen vilpittömästi kaikille homeopatiaa!

Voikaa hyvin ja muistakaa rakastaa toinen toisianne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti