11.11.2013

Itsensä hemmottelua

Olen päättänyt, että suon itselleni loppuvuonna monta erilaista hyvinvointiin liittyvää hoitoa. Ensimmäiseksi menen homeopaatille hakemaan apua rytmihäiriöihin ja vatsan turvotukseen. Voi olla, että mainitsen samalla myös parista muusta ongelmasta. Ensi kuun alussa menen pitkästä aikaa luottokosmetologilleni 4-Soulmatesiin. Sieltä saa todella ammattitaitoista hoitoa niin keholle kuin mielelle. Näiden lisäksi pitäisi varata aika osteopaatille ja-tai jäsenkorjaajalle. Tässä kohtaa on vaan tullut taas eteen se valinnan vaikeus. Ja koska en ole osannut päättää, niin olen päättänyt olla menemättä kumpaankaan toistaiseksi.

Eräs ystäväni suositteli minulle todella hyvää vyöhyketerapeuttia. Olen käynyt sellaisella aiemminkin, mutta olisi kiva kokeilla myös eri tekijöitä. Kerron niistä taas sitten lisää myöhemmin. Niin ja hierojallekin olis kiva päästä! 

Jätin muutama viikko sitten e-pillerit pois, kun luin niiden voivan aiheuttaa sydänvaivoja. Tulihan niitä syötyäkin jo yli 10 vuotta. Nyt on ollut 2 päivää ihanan rauhallinen pulssi, jopa iltaisin! Saa nähdä millainen on todellinen minäni, kun omat hormonit pääsevät valloilleen. Jännityksellä jään odottamaan..

Eilinen hiustenvärjäysoperaatio toimi kuin toimikin. Hiukseni todella vaalenivat hieman. Kokeilen tällä viikolla vielä uudestaan ainetta, josko saisin vielä näkyvämmän eron. Yllätyin kuinka niinkin pienet asiat, kuin muutos ulkonäössä voivat piristää mieltä. Huomenna vietän vapaapäivää ja ajattelin mennä kaupungille shoppailemaan. Tarvitsisin kunnolliset talvikengät, joissa ei varpaat palelisi. Olen tosin kiertänyt jo lähes kaikki keskustan kenkäkaupat läpi tuloksetta, joten saa nähdä miten käy.

Miten ja kuinka usein te hemmottelette itseänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti