25.11.2013

Terveempi keho, parempi mieli

Uusi viikko alkoi hieman väsyneissä merkeissä, kun tuli kerrytettyä viikonlopun aikana hieman univelkaa. Detox-kuuri päättyi vihdoin viime lauantaina ja eilen tekikin pitkästä aikaa mieli syödä oikein kunnolla. Päätin tehdä kotona pitsaa, joka onnistuikin aikas hyvin. Pohjaan en tuttuun tapaan käyttänyt ollenkaan vehnäjauhoja.

Ystäväni kysyi tänään kuinka detox-kuuri on oikein vaikuttanut minuun. Ennen kaikkea se vie makeanhimoa pois ja muutenkin tekee mieli syödä vain kevyesti ja vähän kerrallaan. Jotenkin automaattisesti tekee mieli elää kuurin aikana terveellisesti. Tällä kertaa tosin en toiminut aivan oikeaoppisesti, koska nautin kuurin aikana kofeiinijuomia sekä alkoholia ja makeaakin söin kyllä jonkin verran. Uskon tosin, että elimistössäni on suhteellisen vähän kuona-aineita, kun käytän säännöllisesti elimistöä puhdistavia tuotteita, kuten Chlorellaa ja elän muutenkin mielestäni aika terveellisesti.




Kävin taas tänään osteopaatilla hoitamassa jumiutuneita selkälihaksiani. Uskon, että ensi yönä uni maistuukin varsin hyvin, kun kroppa on paremmassa ojossa. Kävin tänään hakemassa kotiini myös uuden kaverin, nimittäin kannettavan. Kävin tosin ostamassa ja tilaamassa sen jo eilen, kun oli niin hyvässä tarjouksessa vain tuon viikonlopun. Vanha läppäri olikin ostettu jo 5 vuotta sitten ja alkoi hajoamaan käsiin sekä ylikuumeni pienestäkin käytöstä. Nyt kelpaa kirjoitella tänne, kun sylissä lepää hiljainen, kevyt ja viileä Samsung!



On muuten ihan loistopeli, eikä kaduta yhtään etten päätynytkään Macbookiin, jota ostoa harkitsin vakavasti. Ja mikä parasta, säästin joku 1000€ ja sehän on minunlaiselle suht pihille ihmiselle iso juttu. Mietin nykyään kohtuullisen pitkään, ennen kuin päädyn ostamaan mitään isompaa ja kalliimpaa. Tähän tosin vaikuttaa osaltaan myös päättämättömyyteni, joka on hieman onneksi jo väistynyt.
 
Laitan kyllä omaan hyvinvointiin helpommin rahaa palamaan, koska tykkään hemmotella itseäni. Aikaisemmin kävin joka kuukausi kasvohoidossa ja parin kuukauden välein hierojalla, mutta nyt siihen ei ole ollut varaa pitkään aikaan.

Kiitos muuten kaikista kommenteista, joita olen tähän mennessä saanut. Ne antavat inspiraatiota kirjoittaa aina vaan lisää ja kertovat siitä, että mulla on oikeasti täällä lukijoita! Olen kuitenkin sen verran alkuvaiheessa vielä täällä blogimaailmassa, ettei sitä pysty oikein edes käsittämään mistä uusia lukijoita tulee jatkuvasti. Kirjoittaminen on vaan niin ihanan vapauttavaa ja koska kärsin lievästä lukihäiriöstä, tekee se tästä kirjoittamisesta entistä haastavampaa. Palautettakin saa minulle antaa, jos siltä tuntuu. :)

Jotenkin nyt on vapautuneempi ja parempi olo. Mieli on levollisempi kuin aikoihin. Tosin edelleen odottelen mun homeopaattisten tippojen saapumista, jotta saisin sykkeenkin lopullisesti rauhoittumaan.

Nyt on pakko mennä nukkumaan ja antaa kehon levätä kunnolla, joten upeaa viikkoa kaikille!
 

1 kommentti:

  1. Ilmoittaudun uudeksi lukijaksi! :)
    Mielestäni blogisi on mielenkiintoinen ja käsittelee juurikin niitä aiheita, joista itsekin olen kiinnostunut.
    Mukavaa päivänjatkoa :)

    VastaaPoista