1.11.2014

Rakkauden voima

Taas on edessä yksi upea päivä elämässäni. Juuri nyt aion ottaa kiitollisena vastaan kaiken mitä minulle annetaan ja näytetään. Olla ja iloita, nauraa ja tanssia, levittää rakkautta ympärilleni. Mikään ei ole onneni tiellä. Olen valmis ottamaan vastaan kaiken sen rakkauden, jonka universumi minulle tarjoaa. Aika häviää ja jäljelle jää vain tämä hetki, jossa on helppo hengittää. Annan valon tulvia sisääni kruunuchakran kautta ja täyttää jokaisen soluni. Tunnen valtavaa rakkautta sydäntäni, kehoani, luontoa, ihmisiä ja kotiani kohtaan. Elämä on täynnä valintoja ja jokainen valinta tapahtuu oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Olemme itse vastuussa ajatuksistamme sekä tunteistamme, joten täyttäkäämme mielemme positiivisilla ajatuksilla. On aika päästää irti vaatimuksista ja heittäytyä elämän virran mukaan. Nauttia täysillä jokaisesta päivästä, juuri sellaisena kuin se meille annetaan. Sillä jokainen päivä on ihme. Jokaista päivää tulee rakastaa ja kunnioittaa. Jokainen päivä antaa meille kaiken sen, jonka meidän sielu kullakin hetkellä tarvitsee. Rakasta elämää ja se rakastaa sinua takaisin. Sillä rakkaudessa on voima ja me olemme tuo rakkaus. Hiljentyessämme voimme kuulla sen viisauden, joka meissä asuu. Mieli ja ego vie meidän usein pois rakkaudentaajuudelta ja mielen hiljentyessä pääsemme käsiksi todellisen rakkauden tilaan. Tuolloin olemme yhtä viisauden, voiman ja rakkauden kanssa. Voimme levittää tätä voimaa ja rakkautta ympärillemme ajatusten, tekojen ja sanojen kautta. Kiitos elämä, kiitos universumi, kiitos rakkaus!
Rakkaus on kaikki!

2 kommenttia:

  1. Hei, olen koko eilinen ja tänään puoli päivää lukenut läpi kaikki sun postaukset, siis ihan 100% niistä. Kesti 1,5 päivää sen takia että tekstisi pistää välillä miettimään, tietenkin, niin asiaa kirjoitat. Löysin blogisi eilen kun blogilista.fi sivustosta etsin blogeja hakusanalla "henkinen kehitys". Harrastan itse siis itsensä kehittämistä. En osaa selittää tätä aihetta enemmän kuin että luen kirjoja kuten Läsnäoon voima, Uusi Maa, Psycho-Cybernetics, Ajattelu – nopeasti ja hitaasti, Tie menestykseen (ei mikään ura kirja, vaan kaikille), Valta, Rhonda Byrnen, Seth Godenin, Robert Greenen ja Dale Carnegien kirjat.

    En ole koskaan perehtynyt asioihin kuten jalokiviin, mantraan, maadoittumiseen, energisoimiseen, tibetiläisten kulhojen soittamiseen jne. tuollaisista asioista josta kirjoitat, mutta olen aina halunnut tietää mitä se tarkoittaa, ja mitä nuo kaikki vieraankuuloiset hoidot, josta kuulee ja lukee, tarkoittaa ja tekee keholle. Olen todella iloinen että nyt tiedän asiasta enemmän. Sait minut ymmärtämään että minun kannattaa liiikkua enemmän luonnossa (uskon nyt täysin maadoittumiseen), ja kun asun Vantaan joen varrella, se on siis tyhmää pysytellä näin paljon sisällä. Pohdin myös jalokiven ostamista ja sen mukanani kantamista päivittäin.

    Minua kiinnostaa myös sinun ruoka-asiat. Nyt sain pitkän listan tuotteita jota pitäisi asap hankkia Ruohonjuuresta ja ensi viikonloppuna aion tehdä raakasuklaakakun, pakkkooo!!!! Olen itse melkein täysin vegaani ja vehnätön. Meillä on yhteistä myös mm. ikä, vatsavaivat, matkustusharrastus ja miesmaku, avopuoliso afrikkalainen, suomalainen ei ole ikinä vetänyt minut puoleensa :)

    Pikkuveljeni ja pikkusiskoni asuu äitinsä kanssa Gotlannissa, lähellä tätä Suvia josta kirjoitin. Pikkusisarusten äiti tuntee Suvin ja hän tekee kuvaamiasi hoitoja kuten selvännäkeminen, reiki jne.

    Pahoittelit ettet aina niin usein kirjoita info-postauksia, kuten olit suunnitellut. Ne on aivan huippuja joo, mutta välillä on hyvä lukea mitä tällainen henkinen nainen kuten sinä oikein tekee päivisin ja arki-iltaisin. Ellet kitjoittaisi sun päivistä ja jokapäiväfiiliksistä, lukija saattaisi uskoa että vietät koko vapaa-ajan esim. meditoidessa ja silloin lukija ei pääsisi kunnolla samastumaan sinuun...

    Lisää postauksia odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marmelady ihanasta viestistäsi! On mahtavuutta kuulla, että olen onnistunut vaikuttamaan positiivisesti jonkun elämään. Tämä blogi on hyvin opettavainen myös minulle itselleni, koska olen toisinaan todella kriittinen itseäni kohtaan. Kaikkea hyvää henkiselle polullesi!

      Poista