2.11.2014

Kohtaamisia

Ei voi muuta kun olla taas huippukiitollinen tästä viikonlopusta! Innostuin lauantaina tekemään kotonani hieman tanssitreeniä, joka sitten venyi parituntiseksi. Välissä vielä kahvakuulailin ja tein hieman vatsalihastreeniä. Ja siis voi ristus, että on tänään varsinkin pohkeet ihan tiltissä!Kävely ei oikein luonnistu, mut eipä haittaa. Ajattelin ruveta tanssimaan täällä kotonani jatkossa vähän useamminkin ja ehdotin jo ystävälleni, että voitaisiin pitää n. kerran viikossa tanssi-ilta. Tanssiessa saa vapautettua kehosta niin paljon negatiivista energiaa pois ja samalla mieli piristyy kummasti. Bonuksena kroppakin kiinteytyy.

 
Joskus iltaseiskalta lähdimme hyvän ystäväni kanssa Villa Grandeen, jonka omistaa eräs ystäväni. Tuossa talossa on neliöitä n. 1000 ja luxus puitteet. Vietimme siellä rentouttavaa saunailtaa ja pulikoimme pihalla paljussa. Päätimme lähteä myöhemmin vielä tarkastamaan Helsingin yöelämää, jossa en nykyään enää viihdy juurikaan. Toimin kuskinamme, joten alkoholia en juonut koko iltana. Toinen syy alkoholittomuuteeni on detox-kuuri, jolla olen ollut viimeiset 2 viikkoa. Hyvin on taas makeanhimokin lähtenyt ja tekee muutenkin mieli syödä kevyesti ja terveellisesti.

 
Keskusta oli tietysti halloweenin johdosta täynnä monenlaista porukkaa ja emme viihtyneet kovin hyvin yökerhoissa. Piipahdimme lopulta kolmessa eri paikassa, joissa viimeisessä oli ehdottomasti illan paras meno. Tuli törmättyä myös tuttuihin, mutta ilta meni pääsääntöisesti ystäväni kanssa kahdestaan hengatessa, mikä ei tosin haitannut lainkaan. Lähdettyäni pilkun jälkeen tarpomaan autolleni, huomasin edessäni kävelevän kahden miehen. Jostain syystä minut valtasi jälleen kerran outo tunne, että minun pitäisi päästä jotenkin juttusille näiden kanssa. Käveltyäni miesten kohdalle toinen näistä kääntyi muhun päin ja kysyi tiesinkö läheltä jotain hyvää ruokapaikkaa. Autoni sattui olemaan samalla suunnalla kuin suosittelemani ruokapaikka, joten lähdimme kävelemään samaan suuntaan yhdessä. Autoni kohdalla toinen miehistä kysyi, jos haluaisin lähteä heidän mukaansa syömään. Mulla oli ollut koko illan aivan järkyttävä nälkä, joten suostuin pyyntöön.

 
Syy miksi päädyin kirjoittamaan tästä tapahtuneesta johtuu siitä, että pöydässä istuessamme toinen miehistä rupesi yhtäkkiä puhumaan energioista. Hän yritti lukea mun taustoja energioiden avulla! En tässä vaiheessa vielä maininnut sanaakaan siitä, että uskon just kaikkeen tuollaiseen. Tää mies ei ollut suomalainen ja puhuimme englantia, mutta en missään vaiheessa kysynyt mistä hän on kotoisin. Ihmettelin koko ajan sitä, miten tutuilta nuo kaksi vaikuttivat ja miten heidän kanssaan oli niin helppo jutella kaikesta. Syötyämme lähdimme kävelemään samaan suuntaan ja tuo ulkomaalainen kysyi sitten yhtäkkiä, että mihin kaikkeen uskon. Mietittyäni hetken aikaa vastasin, että mm. enkeleihin, josta tää tyyppi innostu totaalisesti. Kaiken huipuksi kävi ilmi, että sehän asuu ihan mun lähellä, joten tarjosin tälle vielä kyydin kotiin. Matkalla puhuttiin vähän lisää henkisistä jutuista ja tää mies totesi mulle, etten vaikuta lainkaan suomalaiselta. Ei ollut kuulemma koskaan törmännyt yhteenkään suomalaiseen, joka olis näin hurahtanut kaikkeen mikä liittyy henkisyyteen. Että tällaisia kohtaamisia tällä kertaa. Saa nähdä törmätäänkö me vielä tuon miehen kanssa.

Jännityksellistä viikkoa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti