16.11.2014

Espanjalainen unelma

Rentouttava viikonloppu alkaa olla lopuillaan ja mieli on varsin tyytyväinen. Päätin pyhittää koko viikonlopun kodin siivoukselle, koska rästihommia oli kasaantunut todella paljon ja tunsin, että kotini kaipaa energiapuhdistusta. Tuli samalla pyyhittyä kaikki pinnat, joten nyt kelpaa rentoutua. Eilen illalla vietimme ystäväni kanssa luonani tanssi-iltaa kuunnellen hyvää musiikkia ja juoden glögiä. Ilta venähtikin yhteen asti yöllä, mutta teki hyvää päästää keho liikkeelle.

Tänään päätin käydä luonnossa maadoittumassa ja tein lähes 1,5 tuntisen kävelylenkin Vantaanjoen varrella. En ole koskaan ollut niinkään kävelijätyyppi, vaan tykännyt enemmän vauhdikkaammasta menosta. Nyt kuitenkin keho vaatii hidastamaan tahtia ja ottamaan iisimmin. Kävellessä sitä kyllä rentoutuukin samalla ja saa tyhjennettyä pään ajatuksista. Olen pienestä pitäen rakastanut kiipeillä kalliolla ja liikkua muutenkin paljon luonnossa, joten tunnen hieman syyllisyyttä siitä etten liiku luonnossa enää niin paljon. 

 
Kuvasin tänään kävellessäni myös videomateriaalia Suomen luonnosta ja kotiin tullessani lähetin terveisiksi muutaman videon eräälle tutulleni Espanjaan. Sydän ikävöi kovin Espanjan aurinkoon ja toivon todella jonain päivänä itsekin asustavani siellä. Toisinaan näen jo väläyksiä tulevaisuudesta, jossa hääräilen tilavassa talossani, nauttien kauniista maisemista ja kuunnellen espanjalaista musiikkia. En tiedä miten asiat järjestyvät ja miten muutto Espanjaan onnistuu, mutta tilaukseen olen tuon unelman jo laittanut. Yritän pikku hiljaa päästä myös liiallisesta tavaramäärästä eroon, jotta muutettaessa ei joutuisi roudaamaan niin kauheaa tavaramäärää. Kellarissa on jo monen säkillisen verran myyntiin menevää vaatetta ja muuta sälää.


Pakko muuten hehkuttaa vielä lopuksi noita Propargile-kapseleita, joita olen syönyt tässä reilun viikon verran. Nyt viikonloppuna huomasin, että nehän todella toimii! Olen ottanut kapseleita 1-4 päivässä ohjeiden mukaisesti ja siis mun vatsa ei ole enää iltaisin niin turvoksissa kuin ennen. Hiphurraa! Huomenna menen työpäivän jälkeen taas Mirvan vastaanotolle saamaan akupunktiohoitoa ja on ihan pakko samalla ostaa lisää noita kapseleita. Propargilen jälleenmyyjät löydät täältä.

Riemukasta alkavaa viikkoa!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti