5.11.2014

Reikihoitoa ja ravintolisiä

Heiheihei! Nukuin viime yönä todella hyvin, joten eilinen akupunktiohoito vaikutti positiivisesti ja uni tuli kyllä todella nopeasti sänkyyn mentäessä. Tänään oli minun vuoroni tehdä reikihoito tälle ihanalle akupunktiohoitajalleni Mirvalle. Täytyy sanoa, että se oli yksi upeimmista hoitokokemuksistani! Sekä hoidettavani että minä tunsimme niin voimakasta energiavirtaa, että olimme ihmeissämme. Aloitan hoidon aina päästä ja etenen jalkoihin. Polvien kohdalla tunsin kuinka energia käsieni alla muuttui yhtäkkiä todella kylmäksi. Ennen tätä energia oli ollut hyvinkin lämmintä, mikä on tyypillistä reikihoidossa. Mirva kertoi kuinka hänen jalkansa alkoivat palelemaan ja kylmyys levisi vähitellen koko hänen kehoonsa. Energia siis ei liikkunut Mirvalla alas asti, vaan polvien kohdalla ikään kuin katkesi. Sama toistui nilkoissa. Käteni eivät ole muuttuneet koskaan yhdessäkään hoidossa niin kylmiksi. Sormieni päät tuntuivat olevan aivan jäässä. Mentorini on aikoinaan sanonut, että kylmä energia on todella korkeatasoista energiaa.

 
Loppu hyvin kaikki hyvin. Hoidon päättyessä myös kylmyys hävisi ja kerroin muutamia hoidon aikana mieleeni nousseita ajatuksia, jotka pistivät Mirvan miettimään elämäänsä. Sovimme, että teemme taas muutaman viikon sisällä vaihtarihoidot toisillemme.  

Päätin ottaa tänään kokeiluun myös uuden ravintolisän, omegalinen. Se on hyvä varsinkin näin talvea vasten, kun ihoa kiristää. Siinä vaikuttavina aineina toimivat kylmäpuristettu purasruohonsiemenöljy sekä luontainen E-vitamiini. Kapselin päällinen on kalaliivatetta villikalasta. Omegalinea suositellaan käytettäväksi kuuriluonteisesti 2-3 kk ajan tai pitkäjaksoisesti 5-8kk 20pv/kk. Purasruohonsiemenöljy on tunnettu parhaana GLA:n, eli gammalinoleenihapon lähteenä. GLA hoitaa ja rauhoittaa tehokkaasti ihoa, mikä on täällä kylmässä pohjoisessa varsin tärkeää. GLA:ta pidetään erittäin laadukkaana omega-6 rasvahappona, mitä on vaikeaa saada länsimaisesta ruokavaliosta.

 
E-vitamiini puolestaan on sekä iholle että elimille tärkeä vitamiini. Ihonhoidon lisäksi E-vitamiini suojaa soluja vapailta happiradikaaleilta, jotka aiheuttavat ns. hapetus-stressiä. Näillä eväillä on mukavampi ottaa talven tuiskut vastaan.

 
Kannattaa muuten käydä visiitillä eloNaturan ihanilla nettisivuilla https://www.elonatura.com/.

Nyt lähden ystävälleni Sillelle kylään, vaihtamaan kuulumisia ja juomaan iltateetä.

Saan iloa kaikesta mitä teen!
 

2 kommenttia:

  1. Hoito oli todella hyvä ja varmaan tarkoitus oli maadoittaa minut taas takaisin maan pinnalle! :) Kiitos!!

    VastaaPoista
  2. Juurikin näin! Kiitos itsellesi ihana!

    VastaaPoista