13.11.2014

Kymmenen askelta parempaan elämään

1. Lakkaa murehtimasta tulevasta. Mietitkö usein etukäteen tapahtumia ja asioita, joiden kuvittelet menevän todella huonosti ja vaikeuttavan elämääsi? Mitä jos keskittyisit vain tähän hetkeen ja antaisit virran kuljettaa sinut uusiin mielenkiintoisiin seikkailuihin.

2. Nauti ja iloitse elämästä ja sen tarjoamista pienistäkin asioista. Tiesithän, että iloisuus tarttuu helposti myös lähellä oleviin. Miksi et siis levittäisi iloa ympärillesi. Kun tunnet olevasi huonolla tuulella, voit kysyä mielessäsi haluatko todella tuntea tätä ikävää tunnetta mielummin kuin iloa. Voit aina tehdä päätöksen, jossa päästät ikävästä tunteesta irti ja korvata sen positiivisella tunteella. Juuri sinä pystyt hallitsemaan mieltä ja tunteitasi. Tee juuri niitä asioita, jotka tekevät sinusta onnellisen. Naura usein.

3. Rakasta itseäsi, aina. Et voi rakastaa täysillä muita, jos et ensin opettele rakastamaan itseäsi. Ole itsellesi armollinen. Kiinnitä huomiosi hyviin puoliisi, äläkä moiti itseäsi virheistäsi. Olemme syntyneet tähän maailmaan oppimaan ja tekemään virheitä. Niiden kautta kasvamme vahvemmiksi ja viisaammiksi kulkijoiksi.

4. Uskalla unelmoida. Täytä mielesi kauniilla ajatuksilla ja haaveilla, koska siten alat pikku hiljaa vetää unelmiasi puoleesi. Täytä mielesi tuolla tunteella, jossa sinulla on jo nuo asiat joista haaveilet. On paljon mukavampaa unelmoida ihanista asioista, kuin stressata ikävistä.

5. Ole oma itsesi. Älä häpeä erilaisuuttasi. Kaikki me olemme omalaatuisia ja juuri siksi niin täydellisiä sieluja. Olemalla omia itsejämme, voimme auttaa ja opettaa myös muita. Olemalla oma itsesi, viestität muille olevasi rehellinen ihminen.

6. Kuuntele sydämesi ääntä. Hiljenny ainakin kerran päivässä kuuntelemaan mitä intuitiosi yrittää sinulle kertoa. Usein egomme estää meitä tekemästä viisaita ratkaisuja. Saatamme tuntea kehossamme nämä merkit, jotka kielivät egon vallasta. Sydämesi johdattaa sinut kohti onnellisempaa elämää.

7. Luota itseesi ja omiin kykyihisi. Sinussa on paljon enemmän voimia ja luovuutta, kuin osaat itse edes kuvitella. Sinussa on jumaluus ja kauneus. Älä epäröi, vaan paina täysillä menemään. Jokaisessa päivässä on ainutlaatuinen tilaisuus ja mahdollisuus vaikuttaa oman elämäsi sisältöön.

8. Ole rehellinen itsellesi. Sinun on turha yrittää valehdella sielullesi, se kyllä tietää mikä on totta ja mikä ei. Itsensä harhaanjohtaminen ei voi johtaa mihinkään muuhun kuin epätoivoisiin tekoihin ja sitä kautta pettymykseen.

9. Opettele antamaan anteeksi, niin itselle kuin muille. Anteeksianto vapauttaa sinut taakasta ja negatiivisesta energiasta, jota et tarvitse. Se vapauttaa kehon jännityksestä ja lisää voimavaroja. Ole samalla myötätuntoinen niin itseäsi kuin muita kohtaan. Myötätunto on voimaannuttamista, ei säälimistä ja se kumpuaa rakkaudesta.

10. Ole kiitollinen. Ota kiitollisena vastaan kaikki se, joka elämääsi tuodaan syystä tai toisesta. Yleensä ymmärrämme vasta jälkikäteen miksi asiat ovat menneet niin kuin ovat. Toivottomaltakin vaikuttava tilanne saa aina jossain vaiheessa käänteen parempaan suuntaan. Voit kiittää joka aamu ja ilta tulevista ja menneistä tapahtuneista. Kiitollisuus auttaa sinua näkemään elämäsi hyvät puolet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti