4.11.2014

Akupuntiota ja messuilua

Tämä päivä vierähti Ateria14-messuilla sekä hieman toimistossa ihmetellessä. Messuilla tuli syötyä hyvin ja mukaan tarttui tuttuun tapaan taas joitan luomujuttuja. Töiden jälkeen suuntasin saamaan piiiitkästä aikaa akupunktiohoitoa. Tutustuin tähän ihanaan akupunktiohoitajaan I love me-messuilla ja kävi ilmi, että naisen hoitola sijaitsee todella lähellä mun työpaikkaani. Siis mikä sattuma! Yrityksen nimi on eloNatura. Se tuo maahan mm. laadukasta luonnonkosmetiikkaa Ranskasta, mutta samassa tilassa on myös tämä hoitola.

Alkuun tämä ihana nainen haastatteli mua n. tunnin ajan, kysellen mm. perhetaustoistani sekä vaivoistani. Niiden pohjalta hän pystyi kartoittamaan akupisteet, joihin laittoi myöhemmin neulat. Nainen mittasi myös pulssini, joka oli hoidon alussa sen verran sekava, ettei siitä kuulemma saanut mitään tolkkua. Ensimmäinen neula upposi suoraan keskelle päälakeani, mutta en tuntenut siellä kipua laisinkaan. Kivuliain kohta etupuolella oli lähellä sydäntäni. Neula ei ollut siinä kovinkaan kauaa, koska kipu ei loppunut, joten oli parasta ottaa neula siitä kokonaan pois. Kaiken kaikkiaan hoitoon meni n. 2 h ja olo oli hoidon jälkeen todella rentoutunut ja pulssi tasaantunut. Kerroin samalla myös vatsaongelmistani, jotka stressaavat elämääni tällä hetkellä ehkä eniten. Turpoileva vatsa häiritsee joka päivä. Sainkin sitten kokeiltavaksi Propargile-kapseleita, jotka auttavat kuulemma vatsantoimintaan. Huomenna teen vastapalvelukseksi Reikihoidon tälle mukavalle akuhoitajalleni.

 
Kapseli sisältää merilevää, propolista, mehiläisen siitepölyä sekä vihreää savea. Noita aion popsia nyt pari viikkoa tästä eteenpäin 4 kpl päivässä. Kerron myöhemmin miten ne vaikuttivat. Kello alkaa olemaan taas sen verran paljon, että on parasta mennä unten maille, että jaksaa taas herätä huomenna virkeänä uuteen ihanaan päivään. Saas nähdä mitä yllätyksiä huominen tuo tullessaan.
 
Kuljen elämänvirran mukana!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti