26.10.2014

Ihmeellinen elämä

Taas yksi huippuviikonloppu takana ja pakko jälleen kerran hehkuttaa näitä viikonlopun tapahtumia. Vietimme Sille kanssa rennon illan viinin ja herkkujen parissa perjantaina  erään ystäväni luona. Kotiuduimme vasta joskus kahden aikaan yöllä. Lauantaina suuntasimme Viini, ruoka ja hyvä elämä-messuille. Tehtiin sieltä herkullisia suklaalöytöjä ja Sille päätyi ostamaan tyttärelleen ukulelen.


Messujen jälkeen mentiin hetkeksi Sillen luo ja sieltä suuntasimme mun luokse viettämään tyttöjen hemmotteluiltaa. Saunottiin, kuunneltiin rentouttavaa musiikkia ja soitettiin hieman tiibetiläisiä kulhoja. Tehtiinpä toisillemme myös pää-ja niskahieronnat. Juteltavaakin riitti keskiyöhön asti.


Tänään me treffattiin jo heti aamusta keskustassa ja mentiin erääseen hyvinvointihoitolaan Helenankadulle. Siellä meitä tuli ovella vastaan ihana Anne Lossmann, joka toimii holistisena terapeuttina. Päivän tarkoituksena oli tutkia sielunenergiaa.


Aluksi meditoimme Annen ohjauksessa ja sen jälkeen Anne pyysi meitä piirtämään vasemmalla kädellä ajatuksia ja tunteita paperille. Vasenkätiset joutuivat piirtämään tietysti oikealla kädellä. Tällä menetelmällä pystyy aktivoimaan oikeanpuoleista aivolohkoa ja sitä kautta pääsee paremmin käsiksi alitajuntaan. Oli jännä huomata miten hienoja oivalluksia kaikki saivat näiden piirustusten kautta. Ajattelin, että voisin itsekin tehdä joskus porukalla vastaavanlaisia harjoituksia. Kaikki muut päivään osallistuvat olivat virolaisia, Anne mukaan lukien, joten oli mielenkiintoista olla mukana ainoana suomalaisena. Lisätietoa Annen hoitolasta ja sen tarjonnasta löydät täältä.


Tässä yks mun vasemmalla kädellä tehdyistä piirustuksista. Kuvan vasenpuoli kuvastaa menneisyyttä/nykyhetkeä ja oikeapuoli tulevaisuutta. Keskellä näkyy tunteiden pyörremyrsky. Täytyy nyt todeta, ettei piirtäminen ole koskaan ollu mun vahvinta alaa, mutta jopa tää vasurilla tehty työ hämmästytti mut, koska kynä liikku jotenkin niin helposti kädessä.

Tänä viikonloppuna on ollut niin paljon ohjelmaa ja yöunet on jääny melkoisen vähiin, joten taidan pikkuhiljaa hipsiä nukkumaan.

Iloitse pienistä aluista!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti