23.5.2014

Aurinkoa ja ystäviä

Tänään oli huippupäivä!
Iloiseksi yllätykseksi eräs hyvä virolainen ystäväni soitti minulle aamusta ja ilmoitti saapuneensa juuri Suomeen. Kutsuin hänet välittömästi luokseni kylään, koska olimme nähneet viimeksi joskus viime vuoden lokakuussa. Ai, että tuntui hyvältä saada ystävä kylään! Olen ollut viime aikoina hieman yksinäinen ja itseasiassa juuri aamulla miettinyt, että pitäisi kutsua joku ystävä illalla käymään. Universumi toteutti toiveeni taas kerran valonopeudella, hih. Ystävälläni on hyvin menestyvä oma it-alan yritys Virossa, joten hän tarkasti ja puhdisti samalla myös minun läppärini, joka on toiminut hieman hitaanlaisesti. Nyt homma pelittää taas paremmin.

Tänään oli todella ihana hellepäivä, joten latasin akkujani pihalla kisujen kanssa. Illalla tapasin rakkaan mentorini Vantaanjoen varrella, jossa eräässä kohtaa on ihana pieni putous. Sain taas todella hyviä elämänneuvoja Tarjalta, joka saa aina minut uskomaan itseeni entistä enemmän. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä ihmistä ja sitä kiitollisuuden määrää siitä, että olen saanut hänet ystäväkseni. Samalla tuli pyöräiltyä hyvä lenkki, joten tänä yönä nukun varmasti kuin tukki.

 
Huomiseksi on luvattu vielä lämpimämpää keliä, joten kyllä nyt kelpaa lomailla! Silmät vaipuvat jo kiinni, joten on aika päättää kirjoittaminen tältä illalta.
 
Sädehtivää viikonloppua!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti