8.10.2013

Hymyä elämään

Viime päivät ovat menneet niiin vauhdilla, etten olen väsymykseltäni jaksanut edes kirjoittaa tänne, pahoitteluni siitä. Viime sunnuntaina se vihdoin tapahtui, pääsin tapaamaan Amman! Vietin n. 12h Vantaan Energia Areenalla, fiilistellen, syöden, avustaen sekä tavaten ystäviä ja imien itseeni sitä upeaa energiaa, joka vallitsi areenalla. Oli kyllä mielettömän ihana ja kaunis päivä! Oli ihana törmätä ystäviin, joista osaa en ollut tavannut puoleen vuoteen. Saavuin paikalle joskus klo. 12.30 maissa ja siinä vaiheessa aamupäivän jonotusliput olivat jo menneet. Tuli siis odottaa iltalipukkeita, joita alettiin jakaa joskus klo. 17 aikaan. Amma saapui lavalle joskus 18 aikoihin ja hän sai levätä välissä siis ainoastaan n. 2 h. 

Pääsin aikalailla etuosaan "salia" istumaan ja jonottamaan omaa halausvuoroani. Ensiksi kuitenkin kuunneltiin Amman sanomaa ja sitten vasta alkoi juhlallinen halaus. Pääsin itse halaamaan joskus kello 22.30 tienoilla. Aika vierähti kyllä todella nopeasti, kun sai samalla kuunnella ihanaa livemusiikkia ja katsella lavalla sädehtivää Ammaa. Onni oli jälleen kerran puolellani ja onnistuin saamaan kyydin kotiin edessäni jonottavalta naiselta. Seuraavana aamuna menin pirteänä aamuvuoroon. Olen nähnyt jo monena yönä unta Ammasta, joka jäi sydämeeni. Iltaisin ikävöin ihmeellisesti hänen läsnäoloaan ja sitä energiaa, jota hän levittää ympärilleen. Nyt sitten odotan jo seuraavaa hänen Suomen vierailuaan.. 

Olen huomannut, että Amma on vaikuttanut lyhyellä ajalla itseeni niin, että olen ruvennut hymyilemään enemmän tuntemattomille ihmisille ja ylipäätään pyrin liikkumaan hymyssä suin. Uskon, että tällä pienellä eleellä voi vaikuttaa ihmisten fiilikseen positiivisesti. Eilen illalla kävellessäni kotiin ohitseni pyöräili pieni tyttö, n. 6 vuotias. Hän pysähtyi eteeni ja käänsi päänsä katsoen minua silmiin ja hymyillen leveästi, sanomatta kuitenkaan mitään. Sitten hän jatkoi taas matkaansa. Kyllä pisti itseänikin hymyillyttämään ja mietin heti, että olipas jännä kokemus.

Asiasta kolmanteen.. Tällä viikolla on kirppiskauppa käynyt taas kuumana ja on mahtavaa, kun nykyään pääsee niin kätevästi eroon tavaroista. Eilen illalla sain kotiini 4 ventovierasta naista ja tienasin jopa 100€. Huomenna menen itse puolestani erään naisen kotiin sovittamaan kenkiä ja illasta minun luokseni on taas tulossa väkeä. Tähän facebook-kirppariin on jäänyt niin koukkuun!

Lauantaina on vuorossa Hengen & Tiedon messut, jonne aion suunnistaa heti aamusta. Siellä tulee tavattua taas paljon ihania ystäviä ja koettua ihania hoitoja! Iltapäivällä klo. 16.30 alkaa Bhajan-raitiovaunuajelu, jossa siis lauletaan ja soitetaan ihania henkisiä lauluja. Samalla juhlimme myös Taavi Kassilan 60-vuotis syntymäpäiviä. Lopulta ratikka pysähtyy joogakoulu Shantin edustalle, jonne menemme jatkamaan juhlia. Tuskin maltan odottaa lauantaita!

Hymyilkäämme ympärillemme ja 
maailma hymyilee meille takaisin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti