20.10.2013

Sunnuntain säteilyä

Tänään saatiin nauttia täydellisestä syyspäivästä! Kävin erään ystäväni kanssa ensin tunnin kävelylenkillä metsässä, jonka jälkeen lähdin vielä pyöräilemään. Oli pakko päästä tietysti luonnonhelmaan räpsimään kuvia. 

 Hämähäkkikin jaksoi vielä sinnitellä tuulessa

Oon haaveillu jo monena sunnuntaina siitä, että kiipeäisin kyseisille kallioille, josta avautuu upea maisema. Lapsena lempipaikkojani olivat kalliot, puut ja merenranta. Useimmiten leikin kiipeillessäni yksin ja elin omassa mielikuvitusmaailmassani. Tänään yritin muistella sitä tunnetta, jonka sain aina lapsena luonnossa liikkuessani. Vartuin Helsingin Tehtaankadun läheisyydessä, jossa äitini työskenteli. Lempileikkipaikkojani olivat siis Tehtaankadun kalliot Mikaelin kirkon läheisyydessä sekä Kaivopuiston kivikkoiset rannat. Siellä suunnalla liikkuessani tulee aina lapsuus mieleen.


Olis tehny mieli jäädä tuonne kallioille vaan loikoilemaan, mutta kylmyys alkoi purra luihin sen verran, että oli pakko hypätä takaisin pyörän selkään.


Ainoa mikä unohtui on kulho, jota olin ajatellut soittavani noilla kallioilla, mutta ehkäpä ens kerralla sitten..



 

Toivottavasti myös te olette nauttineet viime päivien syysilmoista. Tästä on hyvä jatkaa voimin mieli taas kohti uutta viikkoa..

1 kommentti:

  1. Itselläni myös tulee monesti jossain tietyssä paikassa tai tietynlaisessa tilanteessa vahvasti mieleen jotkut lapsuuden hetket, se on ihana, ja hieman haikeakin tunne. Upeita syyskelejä on kyllä ollut, nautitaan niistä vielä ennen talven saapumista.:)

    VastaaPoista