19.10.2014

I love me and my friends

Huikea ja tapahtumarikas viikonloppu alkaa olla pian lopuillaan ja fiilis on ihan mahtava! Perjantaina vietimme tyttöjen iltaa kolmen ystäväni kanssa Villa Grandessa, jonka omistaa eräs ystäväni. Siellä on upeat puitteet viettää rentoa iltaa ystävien kanssa saunoen ja pihalla paljussa nauttien. Olin tehnyt meille raikasta salaattia ja paikan päällä teimme vielä herkkujälkkärin suklaavaahdosta, kekseistä, banaanista sekä vadelmista. Ilta venähti aamukuuteen asti ja pääsin puoli seitsemältä aamulla petiin.

Lauantaina lähdimme uuden ystäväni Sillen kanssa I love me-messuille, tosin meille jäi ainoastaan kaksi tuntia aikaa kierrellä messukeskusta. Päädyimme heti alkuun Rosen hoitoon, jollaista olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa. Sillekin hihkui ilosta, kun pääsi penkille hoidettavaksi. Näytehoito kesti n. 15 minuuttia, mutta rentoutti mukavasti mieltä ja kehoa. Siinä hoitaja paineli käsillään hoidettavan kehon eri pisteitä. Hauska sattuma oli, että viereisellä penkillä istui eräs hyvä ystäväni, jota en ollut nähnyt muutamaan viikkoon. Oli varsin iloinen yllätys törmätä tähän mieheen siellä, enkä todellakaan ollut olettanut hänen edes tulevan koko messuille. Rosen menetelmäpisteen vieressä oli tarjolla jäsenkorjausta, johon päätin myös mennä kipuilevan selkäni johdosta. Se oli kyllä hyvä päätös! Näytehoito venyi reiluun puoleen tuntiin ja hintaa kertyi vaivaiset 20€. Mies joka teki hoidon oli lähes 80-vuotias ja antoi samalla hyviä elämänohjeita. Yllätyin, kun hän sanoi selkäni olevan oikeasti vahva ja hyvässä kunnossa kivuista huolimatta.


Koska lauantain messupäivä jäi niin lyhyeksi päätin mennä sinne tänään sunnuntaina uudestaan. Lauantai-ilta päättyi lopulta "poikien iltaan" ystäväni ja hänen ystävänsä seurassa, johon tutustuin messuilla. Kävimme alkuun syömässä nepalilaisessa ravintolassa ja istuimme iltaa sekä ystäväni luona että töölöläisessä jazzklubissa.  Se oli mun elämäni ensimmäinen kerta jazzklubilla ja yllätyin, että mä jopa tykkäsin kyseisestä paikasta. Pääsin lopulta kotiin nukkumaan vasta aamuneljältä. Tänään suuntasin nokkani taas kohti messuja ja kiertelin pitkälti ainoastaan luonnonkosmetiikka ja luomuravinto-osastoilla. Mukaani tarttui jos jonkinlaista tuotetta aina kosmetiikasta superfoodeihin.

 
Ystäväni ystävällä oli messuilla oma Berryfect-osasto ja sain hänelta kotiinviemisiksi karpalo-, mustikka- sekä puolukkajauhetta. Kaikki nuo jauheet on suomalaisista marjoista jauhettua ja niitä voi käyttää mm. puuroon, smoothiin tai jogurttiin. Heti huomenna aion ripotella aamupuuron joukkoon tuota mustikkaa. Slurps!


Oon erittäin tyytyväinen näiden kahden päivän messulöytöihin. Ostin suurimman osan tuotteista tarpeeseen ja ne oli ennalta suunniteltuja ostoja. Oon halunnut ostaa mm. jo pidemmän aikaa foam rollin ja nyt löysin sen messuilta hintaan 20€, johon oon tyytyväinen. Nyt pääsen rullailemaan selkää ja muita kohonosia säännöllisesti ja ajattelin tehdä siitä osan iltarutiineja.

Päädyin myös ostamaan Cocovilta kookossokeria, jota olen harkinnut ostavani jo pidemmän aikaa. Ja koska talvi koittaa pian, niin totta kai tarvitsee D-vitamiinia, josta löysin erinomaisen tippaversion. Se ei sisällä mitään lisä- eikä säilöntäaineita. Tarvetta oli löytää myös hyvä magneesium tuote, jollaisen myös bongasin tänään. Mun valinta kohdistui suoraan kielen alle suihkutettavaan ja hyvin imeytyvään sprayhin. Maku on hieman kirpakka, mutta uskon tottuvani siihen nopeasti.


Kaiken kaikkiaan tämä viikonloppu oli yksi mieleen painuvimmista pitkään aikaan ja siis todellakin positiivisessa mielessä. Sain viettää laatuaikaa ystävieni seurassa, upeissa puitteissa. Tutustuin uusiin ihmisiin ja sain hyvää hoitoa sekä keholle että mielelle. Olo on tällä hetkellä erittäin kiitollinen, mutta samalla haikea. Tämän viikonlopun olisi suonut kestävän hieman kauemman aikaa. Ei voi muuta kun toivoa, että samankaltaisia tulee vielä lisää. Kiitos!

Nauti hetkestä, joka hetkestä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti