23.10.2014

Raakasuklaata ja elämän pieniä iloja

Taas on viikko vierähtänyt supernopeasti. Viikonlopusta on tulossa taas jännityksentäyteinen ja saan viettää sen rakkaiden ystävieni seurassa. Tein juuri huomiselle valmiiksi pakastimeen raakasuklaata pitkästä aikaa ja päätin kokeilla erilaisia makuvaihtoehtoja. Otin käyttöön myös uudet Berryfectin marjajauheet. Lisäksi tein riisisuklaata, jossa oli ripaus hasselpähkinärouhetta. Saa nähdä tuliko niistä syötäviä, hope so. Kaikki raaka-aineet ovat tietysti luomua. Jännä huomata miten tuo keittiössä hääriminen lisääntyy aina talvea kohti mentäessä. Jotenkin se luo erityisen hyvää fiilistä kotiin, kun iltaisin uunissa valmistuu luomuherkkuja ja ihanat tuoksut täyttää kodin.


Kokeilin tuota ihanaa marjajauhetta myös tässä yks aamu puuron sekaan ja täytyy sanoa, että hyvältä maistui. Toisinaan unohdan laittaa illalla mustikat sulamaan ja sitten jää sen takia aamulla puuro keittämättä. Nyt ei ole enää tuota ongelmaa. Nuo purkit on kyllä todella kätevät myös reissatessa ja koska 1 tl jauhetta vastaa 1 dl marjoja on jauhe hyvä ja riittoisa vitamiinin lähde. Lisätietoja noista marjajauheista löytyy täältä.

Lauantaina ajattelin mennä viini, ruoka ja hyvä elämä-messuille messukeskukseen. Ja nythän on Reilun kaupan viikko menossa, joten messuilta löytyy varmasti myös kiinnostavia Reilun kaupan luomujuttuja. Kerron myöhemmin sitten miten messuilla meni ja mitä kaikkea kivaa sieltä löytyi.

Nautinnollista loppuviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti