1.7.2014

Kun kaikki menee putkeen

Viimeinen viikko vanhassa työpaikassa menossa ja vietin tänään vapaapäivää, joka menikin sitten uuteen työhön tutustuessa. Kävimme uuden pomoni kanssa myös Riihimäellä tutustumassa erääseen yhteistyökumppaniin tai minähän niihin tutustuin, kun pomo on heidän vanha ystävänsä. Oli iloinen yllätys huomata miten tämän pariskunnan vaimo oli todella henkinen tyyppi ja puhui heti avoimesti heidän uuden yrityksen tilojen puhdistuksesta. Tällä tarkoitan siis energiapuhdistusta. Hän aikoo kuulemma käyttää jotain suitsukkeita siihen ja puhui miten aikoo täyttää tilan positiivisella energialla, joka saa bisnekset pyörimään paremmin. Samalla nainen yllättyi, kun kerroin olevani energiahoitaja ja ymmärtäväni noiden puhdistusjuttujen päälle. Lopuksi tämä nainen totesi pomolleni, että "olet löytänyt oikean keijukaisen!" Hyvä jos osasin antaa itsestäni noin hyvän ensivaikutelman.

En ollut koskaan aiemmin käynyt Riihimäellä, joten on kiva päästä näkemään uusia paikkoja työn lomassa! Sain harjoitella myös hieman oikeita hommia toimistolla, joten päivä oli varsin mielenkiintoinen. Tällä viikolla mulla ei ole siis yhtään vapaapäivää, koska teen 5 päivää vanhassa työpaikassa ja 2 päivää uudessa. En kyllä valita, koska olen niin innoissani uudesta pestistäni! Opittavaa on niin paljon, että seuraava vuosi tulee olemaan todella mielenkiintoinen ja antoisa.

Olen vieläkin hieman puolikuntoinen, kun yskä on riesana, mutta ehkä tekee ihan hyvää puhdistaa kurkkuchakraa..


Viime lauantaina vietimme ihanaa tyttöjeniltaa Kampissa kolmen ystäväni kanssa. Raakakakkukuningatar Suvituuli tarjosi meille jumalaista raakasuklaakakkuaan ja minä väsäsin meille kasvissushia. Juteltavaa riitti yöhön asti, kun viime näkemisestä oli kulunut sen verran kauan aikaa. Viimeksi taidettiin istua kaikki neljä samassa tilassa joskus 1,5 vuotta sitten. Juteltiin myös menneistä elämistä ja peloista, jotka ärsyttää. Huomattiin, että monilla meistä on samoja pelkoja. Itse esimerkiksi pelkään, että aina kun elämässäni tapahtuu kerralla paljon hyviä asioita, tulee sen perään tapahtumaan jotain ikävää ja kenties menetän sen kaiken hyvän. Olen kyllä aina tällaisen jälkeen myös tajunnut, että tuo "huono" asia onkin ollut oikeasti hyvä juttu. Noh, niin tai näin, niin ainakin meillä oli superihana lauantai ja yritän järjestää tälle kesälle vielä uuden saman tyyppisen illan, mutta kenties piknikhengellä.   


Myös Espanjasta kantautui viikonloppuna hyviä tuulia, mutta niistä kerron sitten joskus myöhemmin taas lisää. Voin vain sanoa, että tuskin maltan odottaa mitä loppuvuosi tuo tullessaan! Toivottavasti saadaan pian vielä kesäiset ilmat ja hymy ihmisten kasvoille.

Positiiviset ajatukset tuo lisää positiivisuutta elämään!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti