28.7.2014

Ihana kuuma kesä

Huh hellettä! Kyllä meitä suomalaisia nyt hellitään säiden puolesta. Joka vuosi on jännä huomata miten ihmiset jaksaa aina valittaa kuumista päivistä. Ensiksi odotetaan kesää kuin kuuta nousevaa, mutta sitten siitä ei osata nauttia. Mä en kyllä valita yhtään, vaikka öisin onkin vaikea nukkua. Jos jonain päivänä muutan Espanjaan, niin siellä se vasta kuuma onkin.

 
Kolmas viikko töissä vierähti tänään käyntiin ja koen olevani entistä enemmän onnekkaampi saadessani työskennellä kyseisessä yrityksessä. Viime viikolla satuin ohimennen mainitsemaan pomolleni etten ole koskaan käynyt Hangossa ja heti seuraavana päivänä suuntasimme nokkamme kohti Hankoa. Olen päässyt näkemään tänä kesänä Suomea enemmän kuin koko elämäni aikana.

 
Ollaan tutustuttu paremmin pomoni kanssa ja olen huomannut, että hän oikeasti luottaa ja uskoo minuun, mikä lisää omaa motivaatiotani. Olemme molemmat kokeneet elämämme aikana kovia ja selvinneet niistä, mikä auttaa meitä ymmärtämään toisiamme ja tekee meistä samalla paremman tiimin. Tunnen, että viimeksi olen saanut samanlaista kannustusta omalta isältäni, joten isä on ollut paljon mielessä viime aikoina. Ympärilläni on samaan aikaan myös paljon epäilijöitä ja kyselijöitä, joten pitää muistaa isän neuvot ja uskoa itseeni. 

 
Nostin eilen illalla tarot-kortteja sekä yrityksemme tulevaisuudelle että omalle uralleni. Kortit vahvistivat intuitiotani siitä, että tulemme menestymään yhdessä ja viemään yritystä menestyksekkäästi eteenpäin. Yrityksen tulevaisuudelle tuli kortti sauvojen kuutonen, joka tarkoittaa mm. voittoa, menestystä, uusiutumista sekä läpimurtoa. Minun uralleni kyseisessä yrityksessä tuli aurinko-kortti, joka puolestaan tarkoittaa yhteistyötä, vilpittömyyttä, luomiskykyä, jangia, ystävyyttä ja voimaa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Vähän reilun kuukauden päästä saan Espanjasta vieraan, joten on taas mitä odottaa syksyltä. Työkuviotkin ovat sen verran muutosvaiheessa, että paljon ehtii tapahtua tulevien kuukausien aikana. Menen kuitenkin päivä kerrallaan ja nautin jokaisesta hetkestä..

Nauttikaa auringosta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti