16.7.2014

Tien päällä

Hupsista!
Viime kirjoituksesta on vierähtänyt jo tovi ja kerrottavaakin olisi vaikka millä mitalla. Viime viikon alkupuoli meni Suomea kiertäessä, kun käytiin pomon kanssa kartoittamassa mahdollisia uusia aluevaltauksia. Ajettiin autolla Tornioon asti ja käytiin samalla myös Ruotsin puolella Haaparannassa. Mä pääsin ensi kertaa elämässäni Lappiin!


Ajokilometrejä kertyi n. 2000, mutta oli kyllä sen arvoista. Matkalla pysähdyttiin ihaniin paikkoihin ja tuli räpsittyä taas paljon kuvia.


Perjantaina lähdin yksin extempore Tallinnaan, jossa päädyin paikallisen ystäväni kanssa olufestareille. Illan pääesiintyjänä oli ihan huippu Hurts! Tuli samalla törmättyä myös muutamaan vanhaan tuttuun, joten ilta oli onnistunut.


Lauantaina lähdimme ystäväni kanssa landelle, jossa tehtiin pihatöitä ja nautittiin olosta.


 
Oli kyllä ihan huippu viikonloppu ja muutenkin mieleen jäävä viikko!
 
Tällä viikolla aloitin virallisesti uuden työn ja viikko on ollut varsin kevyt. Opin joka päivä hieman uutta ja kokonaiskuva yrityksestä kasvaa päivä päivältä. Jännä nähdä miten syksy etenee uudessa paikassa. Isot on suunnitelmat!

Aloitin tällä viikolla myös parvekkeeni sisustamisen ja remontoinnin, jota olin lykännyt jo 3 vuotta. Sain pomolta neuvoja eri kukkien hoitoon ja istutuksiin, joten nyt on partsilla enemmän kukkia kuin koskaan aiemmin. Päätin laittaa kasvamaan ensi kertaa elämässäni myös salaattia, joten saa nähdä onnistunko saamaan pian satoa. Tänään maalasin parvekkeen seiniä ja huomenna on vuorossa toinen maalikerros. Sitten saan laittaa kaikki sisustuselementit oikeille paikoilleen. Nyt pitää kuitenkin mennä nukkumaan, joten laitan myöhemmin tällä viikolla vielä kuvia uudistetusta parvekkeesta.


Ihanaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti