5.1.2014

Uudistusta kasvoihin ja kotiin

Nyt kun olen saavuttanut kolmenkympin rajapyykin, niin sitä alkaa väkisin miettiä, miten näyttää tulevaisuudessakin nuorekkaalta ja miten pitää pahimmat rypyt poissa. Mainitsin jo aiemmin viime vuonna tilanneeni mikroneulausvälineet eräästä nettikaupasta ja nyt sitten pääsin vihdoin kokeilemaan itse mikroneulausta. Luin ensiksi ohjeet hyvin ja itse toimenpide oli ohi noin kymmenessä minuutissa.

 
Alkuun tuli desinfioida mikroneulaustelat, joita minulla on siis kaksi eri paksuista. Sitten putsasin kasvojeni ihon huolellisesti ja levitin siihen arpi-iholle tarkoitettua luomuseerumia. Sen jälkeen rullailin ihoa aluksi isommalla telalla ja sen jälkeen kävin läpi pienemmällä herkemmät alueet. Mikroneulaus tuntui yllättävän ikävältä siihen nähden, että olen tottunut jos jonkinlaisiin kivuliaisiinkin kasvohoitoihin. Ja vaikka itse voi vaikuttaa miten kovaa telaa painaa ihoa vasten, niin silti se ei ollut ollenkaan sitä mitä kuvittelin sen olevan. Tästäkin huolimatta aion toki jatkaa hoitoa myös tulevina kuukausina ja seurata miten mikroneulaus vaikuttaa ihoni kuntoon.

Tässä isompi 0,5 millinen tela
 
 
Pienemmässä mustassa on 0,2 mm tela, jolla pääsee kapeammille alueille helposti. Tilasin myös ihanan luomusetin, jossa on telan desinfiointiaine, kasvojen puhdistusaine sekä tehoseerumi. Kyllä nyt kelpaa! Iho punoitti neulauksen jälkeen vain lievästi. Ihoon ei saa koskea neulauksen jälkeen n. 4 tuntiin ja lisäksi tulee välttää mm. saunomista ja hikoilua 24 tuntia. Yhtä ja samaa neulaustelaa voi käyttää maksimissaan 15 kertaa, kunhan muistaa puhdistaa sen hyvin neulauskertojen välissä. Talvella on parempi tehdä iholle erilaisia hoitoja, koska silloin on helpompi vältellä aurinkoa.
 
Nyt kun mikroneulauksesta on kulunut kohta jo vuorokausi, niin iho tuntuu edelleen hieman kireältä ja jännän kivuliaalta. Levitin tänä aamulla kasvoille taas tehoseerumia kosteuttamaan ihoa. Iho ei punoita tällä hetkellä. Tämän ensimmäisen kokeilun perusteella uskallan kyllä suositella mikroneulausta, kunhan muistaa lukea ohjeet huolellisesti.
 
Täällä on menossa kaappien siivouspäivä, joten taidan mennä nyt jatkamaan siivousoperaatiota. Tällä tavalla puhdistuu myös koko kodin energiat, kun järjestys vallitsee kaikkialla ja samalla tulee heitettyä pois ylimääräistä tavaraa. Tästä on hyvä jatkaa myös tulevaan viikkoon.
 
"Löydä kaaoksesta yksinkertaisuus, epäjärjestyksestä harmonia.
Vaikeuksien keskellä piilee mahdollisuus."
 
-Albert Einstein-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti