8.1.2014

Sattumaa vai johdatusta

Aamuni alkoi tänään tuttuun tapaan kissani herättämänä jo klo. 6. Kaikki sujui normaalisti siihen asti, kunnes tein lähtöä töihin. Avattuani rapun oven huomasin ulkona maassa jotain outoa. En meinannut uskoa silmiäni, kun tajusin kyseessä olevan tarotkortti! Siis mitä ihmettä, kysyin mielessäni. Kaivoin taskustani puhelimen esiin ja otin nopeasti kuvan kortista. Enhän olisi ilman todistusaineistoa edes itse uskonut tapahtunutta todeksi. Matkalla töihin jäin miettimään olisiko minun pitänyt ottaa kortti mukaani ja harmittelin sitten, kun en siinä kiireessä älynnyt sitä tehdä.

Kortti oli ilmestynyt talomme edustalle viime yön aikana, koska vielä eilen sitä ei siinä ollut klo. 21.30 aikaan. Tietysti rupesin heti pohtimaan onko tässä nyt joku merkki minulle vai onko tämä vain outoa sattumaa. En kuitenkaan usko toisaalta sattumaan. Uskon, että vaikka joku olisi tarkoituksella laittanut kortin ovemme eteen, kuului juuri minun nähdä se. Enhän edes astu rappumme ovesta ulos monena aamuna viikossa tuohon aikaan, koska teen vuorotyötä. Googlettaessani tuon kyseisen kortin merkitystä löysin eräältä sivustolta tällaisen neuvon:

"Be open to exploring your passions and your grand ideas at this time. You may find that you have been drawn to a particular passion or hobby and now is the time to start turning into ‘something’. You do not need to go at a cracking pace but it is important to balance your ideas with action and ensure that you are taking proactive steps to achieve your goals and ambitions."


Voin vain sanoa, että tämä "sattuma" jos mikä auttoi taas laittamaan kapuloita rattaisiin. Minulla on suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja uskon, että tämä kortti vain vahvistaa uskoa itseeni ja kykyihini. Tämä vuosi on muutosten vuosi!

Tuli tässä mieleeni myös, että sain joululahjaksi ihanan kirjan, Lorna Byrnen Portaat taivaaseen. Kirjassa Lorna kertoo kuinka ottaa yhteyttä omaan suojelusenkeliin, jollainen meillä jokaisella on koko elämämme ajan. Olenkin tässä nyt joka ilta pyytänyt apua suojelusenkeliltäni erääseen tiettyyn asiaan, josta en kuitenkaan vielä tässä vaiheessa halua kertoa sen enempää.


Olen päässyt vasta puoleen väliin kirjaa, kun luen joka ilta 1-2 lukua kerrallaan. Se on kumma miten monesti tiukan paikan tullen sitä unohtaa pyytää apua enkeleiltä. Olen pyytänyt viime päivien ajan vahvistusta intuitiolleni ja käyttänyt myös heiluria siinä. Joten saapa nähdä tapahtuuko lähiaikoina elämässäni mitään muutoksia. Muistakaa siis tekin, että enkelit ovat läsnä joka hetki ja auttavat meitä mielellään, kunhan vain pyydämme heiltä apua. 

"Kaikki mitä ikinä tarvitset ja toivot on jo sinun. Tee toiveistasi totta kuvittelemalla ja tuntemalla, että ne ovat jo täyttyneet."
 
- Neville Goddard-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti