18.4.2013

Ihmejauhe MSM

En tiedä miten olenkin välttynyt kuulemasta tästä superjauheesta aikaisemmin, kun on sen verran suosittu, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kyseessä on siis MSM eli metyylisulfonyylimetaani rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Rupesin käyttämään tätä kyseistä jauhetta vasta tämän vuoden helmikuussa, kun esimieheni suositteli kovasti sen käyttöä. Olen käyttänyt sitä muuten epäsäännöllisesti, mutta nyt kun olen taas selkävaivainen, niin on erityisen tärkeää muistaa ottaa päivittäin. Helpoiten sen muistaa, kun ottaa sen osaksi aamurutiineja. Sekoitan jauheen puoleen litraan vettä ja nautin saman tien.

Nyt olen ottanut normaalia isomman annoksen, niin selkäkipuni on hieman helpottanut, tosin en tiedä johtuuko tämä MSM:n käytöstä vai muista tekijöistä. Aion jatkaa tällä terapeuttisella annoksella (1-3rkl) ainakin koko loppuviikon, niin eiköhän lähde loputkin kolotukset. Suositusannos päivittäiskäytössä on 1-2 tl, mutta toisinaan on hyvä pitää taukoja jauheen käytössä


MSM-jauhe auttaa lukuisiin vaivoihin ja sen on todettu hoitavan tehokkaasti jopa nivelrikkoa! Monet sairaudet johtuvat raskasmetallien kertymisestä elimistöön ja MSM auttaa puhdistamaan kehoa niistä. MSM-jauheella on saatu apua mm. Alzheimerintautiin, MS-tautiin, allergioihin, astmaan, diabetekseen ja keliakiaan. MSM-jauhe estää siis tulehduksia ja puhdistaa kehoa, lisäten samalla hiusten ja kynsien kasvua. Myös iho kiittää tämän tuotteen käytöstä. 

Jauhe on hieman kitkerän makuista, joten se kannattaakin nauttia esim. sitruunaveden kanssa, jolloin maku ei ole niin pistävä. Parhaimman hyödyn saa, kun ottaa sen c-vitamiinivalmisteen kanssa yhtä aikaa. Itse tosin pystyn juomaan sitä pelkästään vedenkin kera, mutta tiedän ettei kaikki tähän pysty. Käytän tällä hetkellä Puhdistamon OptiMSM:ää, joka sisältää rikkiä 34g, happea 34g, hiiltä 26g ja vetyä 6g.

Jauheen käyttö kannattaa aloittaa varovasti esim. puolella teelusikallisella ja lisätä sitten pikku hiljaa 1-2 tl. Alussa saattaa esiintyä normaaleja puhdistusreaktioita, jolloin päätä saattaa särkeä ja vatsa saattaa olla löysällä, mutta nämä oireet menevät kyllä ohi.

Kohti kivutonta huomista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti