19.4.2013

Energia fiilistelyä

On aivan pakko kirjoittaa eilisestä hoitokokemuksesta, jonka ystäväni minulle antoi käydessään luonani. Sain ystävältäni siis ihanan energiahoidon kipeään selkääni. Hän oli itse valmistanut myös eteerisen hoitoöljyn, jota levitettiin koko selälleni sekä jaloilleni, jotka ovat myös hieman kipeät. Hoito kesti ehkä n. tunnin verran ja siinä loppupuolella ollessani silmät kiinni koin jotain ihmeellistä. Näin yhtäkkiä valkoisen naisen hahmon loistavan ystäväni yläpuolella ja avatessani silmät näin saman hahmon edelleen samassa paikassa. Ensiksi en sanonut siitä mitään ystävälleni, kun ajattelin näkeväni harhoja. Lopulta oli kuitenkin pakko avata suu ja kysyä kuka tuo nainen mahtoi olla, kun siinä se edelleen kökötti. Ystäväni kertoi sitten, että hän oli juuri vähän aiemmin saanut tietää kanavoivansa Äiti Amman energiaa, joten tuo hahmo jonka näin oli siis itse Äiti Amma! 

Äiti Amma <3

Kaikki alkoi siitä, kun ystäväni tapasi Äiti Amman viime vuoden marraskuussa kasvokkain ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ystäväni energiat muuttuivat totaalisesti. Zen-expossa eräs mies kertoi myöhemmin hänelle Amman korvanneen tämän Reiki-energian. Ystäväni oli luullut, että Amman hoitoihin mukaan pyytäminen vain vahvistaisi energiaa entisestään, ei muuta. 

Ystäväni huomasi viime syksynä lähettävänsä kaukohoitoa Ammalle aina iltaisin ja kuuli myöhemmin, että Ammalla olivat olkapäät tuolloin tulehtuneet. Hän lähettää siis joka ilta aina viidelle hengelle kaukohoitoa ja huomasi, että Ammalle lähettämä valo tuli aina bumerangina takaisin, tosin puhtaampana ja kirkkaampana ja lähti siitä taas eteenpäin muille hoidettaville. Tästä alkoivat ystäväni energiamuutokset ja nykyään Amma on siis aina mukana hänen hoidoissaan.  

Ja mitä tulee selkääni, niin en ole joutunut ottamaan eilen yhtäkään särkylääkettä! Selkä voi huomattavasti paremmin, joten oli ihana pystyä liikkumaan normaalisti töissäkin. Pakko mainita vielä myös sellainen seikka eiliseltä, että hoidon aikana taustalla pyörivä cd-levy rupesi pätkimään, jota kyseinen levy ei ole aiemmin tehnyt. Ystäväni kertoi sitten, että hänen energiat ovat aiemminkin rikkoneet mm. telkkarin ja saaneet kännykät sekaisin, joten aikamoiset energiat on kyllä tällä henkilöllä.

Palatakseni vielä hahmojen näkemiseen, niin ole siis koskaan aikaisemmin nähnyt mitään vastaavaa, joten oli kyllä uskomaton kokemus. Aikoinaan enkelihoitajakurssilla näin silmät kiinni ollessa eri arkkienkeleiden värejä selvästi, mutta niitäkään en näe enää. Varsinaista enkeliä en ole koskaan nähnyt, mutta ilmeisesti en ole siihen vielä valmis. Näen kyllä päivittäin mustia ja läpinäkyviä valopalloja leijumassa ilmassa, mutta en muuta. Kaikki aikanaan.

Tunne, näe ja iloitse!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti