27.4.2016

Unelmia ja kursseja

Tämä vuosi on unelmoinnin ja  unelmien toteuttamisen vuosi. Aloitin noin kuukausi sitten 10 kk kestävän kurssin, jossa olemme myös käyneet läpi mm. omia unelmia. Päivitin juuri myös aarrekarttani. Huomaan itsessäni jatkuvasti muutoksia, jotka vie varmasti lopulta myös päämäärääni. Olen haaveillut jo pitkään jonkin uuden harrastuksen aloittamisesta. Vieraillessani erään hyvän ystäväni luona muutama viikko sitten osui silmiini hänen ukulelensa, jota päädyin lopulta jopa kokeilemaan. Kehitin saman tien pienen melodian, jota sitten soitin illan aikana useaan otteeseen. Hän oli hommannut myös ihanan uuden soittimen nimeltä happy drum, jota myös soitin ihan innoissani.

Jotenkin tuo soittoasia jäi vaivaamaan mieltäni ja kun noin viikon päästä vierailin uudelleen ystäväni luona, niin kerroin hänelle halustani ostaa oma ukulele. Ystäväni suositteli minulle erästä pientä liikettä nimeltään Bändikeskus, josta kuulemma saisi edullisesti sellaisen hankittua. No minähän marssin sinne heti seuraavana päivänä ja tuo mukava liikkeen omistaja myi minulle sitten ukulelen, joka oli saapunut liikkeeseen vasta edellispäivänä. Ajattelin heti, että sittenhän se oli juuri minua varten tilattu. Tuo myyjä pitää samalla myös kitara- ja ukuleletunteja samassa liiketilassa. Siitä se minun uusi harrastus sitten sai alkunsa.. Nyt on sormenpäät aika koetuksella, kun on tullut soitettua joka päivä yömyöhään asti. Youtubesta ja istagramista löytyy erinomaisia opetusvideoita, joiden avulla oppii nopeasti uusia juttuja ja biisejä. Ukulele on muutenkin aika helppo soitin käsitellä. Haaveissa on omistaa jonain kauniina päivänä myös piano, jonka soittoa rakastan yli kaiken. Jännä juttu miten mun kissa tulee usein iltaisin vierelleni sänkyyn, kun soitan ukulelea ja nukahtaa siihen sitten onnellisena. Ilmeisesti en sitten soita ihan nuotin vierestä..


Muutama viikko sitten sain "sattumalta" kuulla eräästä toisesta mielenkiintoisesta asiasta, joka myös liittyy olennaisesti omiin unelmiini. Kyseessä on nimittäin koulutus nimeltä Int Health Coach. Tuo koulutus kestää vuoden verran ja se järjestetään sekä Helsingissä että Turussa. Lähiopetuspäiviä on 2-3 kuussa, joten kurssille osallistuminen ei vaadi mahdottomia resursseja ajallisesti.

Koulutusohjelma pitää sisällään seuraavat elementit:

    1. Kokonaisvaltainen hyvinvointinäkemys
    2. Motivoinnin ja tapojen muutoksen keinot
    3. Tervehtyminen ravinnon avulla
    4. Terveyttä ja elinvoimaista oloa tukevat elintavat
    5. Hyvinvointiin vaikuttaminen mielen ja tunteiden johtamisen avulla
    6. Mindfulness ja tietoisuustaidot hyvinvoinnin tukena
    7. Valmennustaidot elämäntapamuutoksissa
    8. Liikkumisen laadun analysointiin sovellettavat periaatteet
    9. Oman asiantuntijuuden tuotteistaminen ja markkinoiminen
    10. Oman valmennustoiminnan lanseeraaminen ja kehittäminen  

Koulutuksen hyötyjä ovat:

  • Ymmärrys kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen tuomisesta käytäntöön lisääntyy
  • Itsetuntemus lisääntyy ja omat tavoitteet kirkastuvat
  • Kyky ohjata ja valmentaa elämäntapamuutoksiin pyrkiviä yksilöllisesti syvenee
  • Kyky nähdä terveystiedon tulvasta oleelliset asiat paranee
  • Kyvyt rakentaa tasapainoisia ja luovia valmennusratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin lisääntyvät
  • Ymmärrys hyvinvoinnin filosofisista, psykologisista ja sosiaalista perusteista kasvaa
  • Oman kehon kuuntelun taidot paranevat
  • Läsnäolo- ja tietoisuustaidot lisääntyvät
  • Rentous- ja stressinhallintataidot paranevat
  • Välineet ja käytännön harjoitukset toimiaksesi ammattimaisena Health Coachina
  • Mahdollisuus merkitykselliseen työhön sekä verkostoitumiseen samanhenkisten ihmisten kanssa
Eikös kuullostakin hyvältä?!

Mulla ainakin heräsi tuon kurssin webinaaria kuunnellessani sellainen fiilis, että juuri tuollaisestahan mä olen haaveillut jo viimeiset pari vuotta! Olisi ihana pystyä auttamaan ihmisiä muuttamaan elämänsä terveellisempään ja positiivisempaan suuntaan, niin kuin olen onnistunut omassa elämässäni tekemään. 

Lisätietoja kyseisestä kurssista löytyy sivulta: http://intusiasma.fi/hyvinvointiakatemia/

Kursseille kuulemma mahtuu vielä osallistujia, joten mikäli myös sinä haluat mukaan, niin nyt kannattaa hyödyntää samalla alekoodi - int2016, jolla saat 10 % alennuksen koko kurssista.

Kuuntele sisintäsi ja toteuta unelmasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti