4.3.2016

Arjen luksusta

Fantastista perjantaita kaikille!
Ajattelin pyhittää tämän kirjoituksen kaikille niille asioille, jotka tekevät minun arjestani luksusta. Tykkään hemmotella itseäni usein pienillä asioilla, joilla on kuitenkin iso vaikutus arkeeni. Aloitan aamuni aina tajunnanräjäyttävällä Mount Hagenin Arabican luomukahvilla, joka on sopivan tummapaahtoista makuuni. Iholleni sivelen vain laadukasta ja ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joista suosin etenkin ranskalaista Gamardea. Ostin viime kuussa ensi kertaa kokeiluun Gamarden misellivettä, joka on 3 in 1 puhdistusvettä. En enää ymmärrä miten oon voinut elää aiemmin ilman tuota fantastista tuotetta! Pullo on lasia ja tuote todella riittoisaa. Se sisältää mm. Aloe veraa, malvankukkauutetta sekä hyaluronihappoa. Ihan parasta meikäläisen iholle!


Talvisin kosteutan ihoni kuivalle iholle suunnatulla Gamarden kosteusvoiteella, jonka ansioista kasvojeni iho on voinut tänä talvena paremmin kuin koskaan aiemmin. Ihon hilseilystä ei ole enää tietoakaan! Gamardella on toki erinomaiset tuotteet myös rasvaiselle iholle. Olen huomaamattani kerännyt kattavan sarjan Gamarden tuotteita ja on ihanaa, kun ei tarvitse enää etsiä muita hyviä ihonhoitomerkkejä. Ainakin Kampin Pur-liike myy Gamarden tuotteita ja maahantuojalla Elonaturalla on oma verkkokauppa, jonka löydät täältä.


Myös käyttämäni meikit on tietysti luomua! Enää en pystyisi palaamaan takaisin "normi" meikkeihin, joissa on ties mitä myrkkyjä. Ainesosalistat niissä on usein sellaista hepreaa ja niin pitkät, ettei niitä tajua kukaan muu kuin kemisti!

Pyrin syömään pääosin luomuraaka-aineista valmistettuja ruokia ja valmistamaan ne itse. Koen, että luomutuotteet ovat usein juuri niitä luksustuotteita, joista kuuluukin maksaa vähän enemmän.  

Päivän päätteeksi tykkään kietoutua silkkisen pehmeisiin lakanoihin, joihin on ihanan ylellistä nukahtaa. Kun kasvojen ihoa vasten on vielä miellyttävän pehmeä tyynyliina, pysyy ihokin sileämpänä. Suosin Egyptin puuvillasta valmistettuja lakanoita, jotka vain paranevat käytössä ja kestävät nukkaantumatta vuodesta toiseen. Ennemmin ehdin kyllästyä lakanoihin kuin, että ne menisivät käytössä huonoksi.

Satunnaisesti sanoo saunani naks, jolloin luon kylpyhuoneestani samalla pienen spa:n. Tämä onnistuu kynttilöiden sekä rentouttavan musiikin avulla. Laitan bluetooth minikaiuttimen päälle, ripottelen hieman eteeristä laventeliöljyä löylyveteen ja teen kulhoon kuorimavoidetta kookosöljystä sekä sokerista/suolasta/kahvipuruista. Ja sitten ei muuta kun naatiskelemaan. Saunan jälkeen sivelen iholle tarvittaessa tehokkaasti kosteuttavaa arganöljyä. Voin sanoa, että tällaisen illan jälkeen tulee nukuttua todella hyvin.

Miten sinä hemmottelet itseäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti