23.6.2014

Uuden aikakauden alku

Huhheijaa! Nyt puhaltaa sellaiset tuulet, että hyvä kun jalat pysyy maassa.

Niin kuin jo viimeksi kirjoitin, alkaa elämässäni nyt uusi kausi. Rupesin tuntemaan viikonloppuna kehossani selviä puhdistautumisen merkkejä ja eilen illalla minulle kohosi kuume ensimmäistä kertaa seitsemän vuoden taon jälkeen. Viimeksi koin samanlaisen puhdistusreaktion isäni kuoleman jälkeen, kun monen vuoden stressi päättyi äkisti. En pystynyt nukkumaan viime yönä juurikaan kivuiltani, mutta olin toisaalta helpottunut, että kehoni puhdistuu nyt stressistä, jota se on patonut sisällään jo vuoden. Oli ihana huomata, miten rakas kisulini tuli heti syliini nukkumaan, kun tajusi miten heikossa kunnossa olen.


Tänään minulla piti olla ensimmäinen työpäivä loman jälkeen, mutta kehoni päätti toisin ja jouduin 4 päivän sairaslomalle. Tein tänään myös ison päätöksen ja irtisanouduin työstäni. Olin jo pitkään haaveillut, että saisin tehdä työtä jossa omat arvomaailmani kohtaisivat yrityksen ideologian kanssa. Nyt sitten pyyntööni on vihdoin vastattu ja allekirjoitin viime viikon perjantaina työsopimuksen erääseen yritykseen, joka vastaa kaikkia odotuksiani ja hieman enemmänkin! Pääsen vihdoin käyttämään hyödykseni koulutustani ja saan kaipaamaani vastuuta. Hyppään uuden pomoni saappaisiin myöhemmin syksyllä, joten pääsen oppimaan yrityksen pyörittämistä. Yrityksessä pääsen ideoimaan monia asioita ja pääsenpä jopa kirjoittamaan blogia. Myös etenemismahdollisuudet motivoivat työssäni. Juttelin tänään tämän uuden pomoni kanssa pitkään puhelimessa ja oli ihana kuulla, miten hän todella uskoo minuun ja kykyihini. Uskon, että meistä tulee todella hyvä tiimi ja tulemme luomaan Suomeen jotain uutta ja mahtavaa. En paljasta nyt kuitenkaan enempää tästä yrityksestä, mutta avainsanana siinä on yllätysyllätys LUOMU!

Uskon, että rytmihäiriötkin ovat pian historiaa, kun stressi katoaa elämästäni. Jo nyt nuo sykelukemat näyttävät tasaisemmilta kuin aiemmin.

Uskokaa unelmiinne!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti