3.4.2014

Ystäviä rakkaita ja raakakakkua

Hiphei! Paljon on taas tapahtunut ja en ole saanut taaskaan aikaiseksi kirjoittaa tänne vähään aikaan. Nyt olen kuitenkin niin täynnä energiaa, että voisin kirjoittaa vaikka koko yön! Aamuni alkoi ihanasti nauravalla kahvilla ja auringonpaisteella, joten mieli oli mitä parhain heti aamusta saakka.


Sain viettää tänään ihanan energisoivaa vapaapäivää rakkaiden ystävieni seurassa. Sovimme viimeisillään raskaana olevan ystäväni kanssa ensin lounastreffit ja juttelimme pari tuntia ihmeellisestä elämästä. Olen niin fiiliksissä hänen raskaudestaan ja välillä tuntuu, että iloitsen muiden onnesta enemmän kuin ystäväni itse, hih. 

Lounaan jälkeen suuntasin Kampin Ruohonjuureen, jossa ihana ystäväni Suvituuli oli esittelemässä upeita raakakakkujaan ja antamassa maistiaisia. Suvituuli on perustanut oman yrityksen nimeltä Suvituulen kakkutaivas. Hän tekee taivaallisen hyviä tilauskakkuja ja on nyt tehnyt siis uuden aluevaltauksen Ruohonjuureen, joka on aivan huikeaa! On niin upeaa, että ihmiset tekevät juuri sitä missä ovat todella osaavia ja me muut saamme näin nauttia työn hedelmistä. Suvituuli toi tänään myyntiin reilut 100 kakkupalaa ja valittavana oli neljä erilaista makuvaihtoehtoa. Ruohonjuuren myyjätkin olivat ihmeissään, kun kakut tekivät kauppansa niin nopeasti. Eräs paikalla ollut tyttö oli nähnyt kaverinsa tykkäämänä kuvan kakuista Instagrammista ja tuli sen houkuttelemana oitis Kamppiin herkuttelemaan. Kakut saivat odotetusti paljon kehuja, joten voi tyttö olla ylpeä itsestään ja luomuksistaan! Ja olen kyllä itsekin Suvituulesta niiiiiiin ylpeä, omnom!


Suvituuli vinkkasi omaksi suosikikseen metsämarjakakkua, joten valitsin itse siis sen kotiin viemisiksi. Kakut on tehty intuitiivisesti rakkaudella tietysti luomuaineksista, joten en voi muuta kuin suositella lämpimästi maistamaan ja löytämään omat suosikit. Ja siis mitkä ihanat värit noissa kakuissa onkaan, ihan huippua!


Tämä marjaunelma kruunasi kyllä tämän päivän ja tunsin olevani taivaassa, kun kakku suli suuhuni. Kyytipoikana toimi Clipperin maukas valkoinen vadelmatee, joka on tällä hetkellä Ruohonjuuressa kuukauden tarjouksessa.

Suvituuli aikoo järjestää lähitulevaisuudessa myös raakakakkukursseja, joten jokainen voi opetella tekemään itsekin näitä herkkukakkuja. Suvituuli panostaa raaka-aineiden ja maun lisäksi myös visuaalisuuteen, joten nämä kakut kelpaavat jopa hääjuhliin.

Mua hymyillyttää vieläkin tämä päivä ja tekisi suorastaan mieli itkeä onnesta. On tämä elämä vaan niin täynnä yllätyksiä, että pitää vaan olla kiitollinen kaikesta. Mutta eiköhän tässä ollut tarpeeksi hehkutusta yhdelle illalle, joten pitänee lopetella tältä erää. P.S. Huomasin juuri, että 10 000 kävijän raja ylittyi juuri, vautsiwau ja kiitos! :)

Lisätietoa Suvituulen kakkutaivaasta löydät täältä!

Ihanaa kevättä kaikille ja pitäkää hymy huulilla! <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti