3.4.2014

Sisustusprojektia ja tuunausta


Hei ihanaiset!
Lupasin laittaa tänne kuvia uudistuneesta asunnostani, joka siis muuttui muutamassa viikossa itämaisesta maalaisromanttiseksi, joten pistetäänpä kuvia nyt kehiin. Kotini ei ole kylläkään ihan vielä valmis, mutta sehän ei haittaa. Tykkään suunnitella ja sisustaa, joten on kiva, kun on koko ajan pientä projektin tynkää. Ja kunhan ilmat tuosta vielä lämpenee, niin seuraava isompi projekti on 12 neliön kokoinen parvekkeeni, joka kaipaa päivitystä. Huomaa muuten hyvin auringon merkityksen energisyydessä, kun eilen paistoi koko päivän ihanasti ja energiaa riitti yömyöhään asti. Tänään taas on pilvistä ja väsyttää niin ettei tee mieli mennä mihinkään. Toisaalta kävin kyllä eilen illalla salilla rehkimässä, joten kroppa on hieman väsyksissä siitä.

Niistä sisustusideoistani sen verran, että tykkään tehdä aina jotain omalaatuista, sellaista mitä ei tule vastaan kenenkään muun kodissa. On ihanaa tuunata erilaisia huonekaluja omannäköiseksi ja tehdä tauluja esimerkiksi tapeteista. Olin ajatellut maalaavani itsetehtyjen sabluunoiden avulla taulun, mutta sitten muistin, että rautakaupastahan saa ottaa tapettinäytteitä, joten muutin viime hetkellä suunnitelmiani. Kaapeistani löytyi muutamat vanhat kehykset, jotka maalasin valkoisiksi ja kävin lisäksi ostamassa yhdet uudet kehykset. K-Raudassa valinnanvaraa riitti tapettien osalta niin paljon, että oli pakko ottaa montaa erilaista palaa mukaani. Nyt seiniäni komistaa neljä taulua ja yksi on vielä suunnitteilla, kun en ole löytänyt vielä oikeanlaisia kehyksiä sille. Joten aina ei tarvitse käyttää paljon rahaa sisustamiseen.

 
 Löysin hauskan ranskalaistyylisen tapetin, josta leikkasin raameihin sopivan kokoisia palasia.
 
 
Eteisen seinää kaunistavat nyt nuo kolme pientä taulua. :)
 
 
Myös kuvassa näkyvä teelaatikko on tuunaamani ja se sopii tuolle paikalle täydellisesti. Olen tykästynyt osittain ranskalaistyyliin, joten käytän ranskankielisiä tekstejä sisustuselementeissä. Minulle on tärkeää, että koti on viihtyisä ja kaunis, koska kotona tulee voida levätä rauhassa. Ja kun silmä lepää, niin lepää myös sielu, hih!
 
Löysin huutonetistä muutamalla eurolla myös ihanan pienen puisen tarjottimen, joka tosin oli aluksi väärän värinen, mutta helposti se muuttui kotiini sopivaksi. <3
 
 
Mitä mieltä olette? Itse huomaan, että kotini on muuttunut huomattavasti valoisammaksi nyt, kun on vaaleat kalusteet. Se on tärkeää varsinkin tällaisessa pienessä asunnossa (40,5m2). Eilen ostin vielä uudet vaaleat verhot makuuhuoneeseeni, joka on nyt sitten vihdoin valmis. Ja voin sanoa, että nukuin kyllä niin hyvin viime yönä!
 
Lopuksi vielä lupaamani kuvat valmiista eteisestä..
 

 
 
Löysin viime viikolla tuollaisen aivan ihanan pastellinvärisen pienen ämpärin, joka sopii väritykseltään ja tyyliltään täydellisesti kotiini. Nyt harkitsen vielä yhden eteisen seinän maalaamista tuollaiseksi pastellinsävyiseksi. Kissani on kyllä niin linssilude, että se tulee aina sinne missä olen valokuvaamassa, jännä juttu..

Nyt lähden äitini luokse tekemään löytöjä, hänellä kun on talo täynnä kaikkea ihanaa vanhanaikaista sisustustavaraa. Joten ihanaa päivää teille jokaiselle! Ja muistakaa, että muutos lähtee jo pienistä askelista, kunhan ne vain uskaltaa ottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti