12.8.2013

Uudet tuulet puhaltaa

Heippa ihanat, olen taas takaisin blogimaailmassa! :)

On ollut sen verran meneväinen kesä, että oli pakko pitää hieman lomaa kirjoittamisesta. Toivottavasti en ole menettänyt kaikkia rakkaita lukijoitani tämän tauon takia. On tullut reissattua taas kerran Virossa pariin otteeseen ja pakko sanoa, että tämä kesä on ollut yksi kaikkien aikojen parhaimmista. Uudet lempeämmät tuulet puhaltavat vihdoin elämässäni!

Viron mahtavat maisemat
 
Olen saanut uuden tuttavuuden Virosta. On ollut ihanaa tuntea itsensä pidetyksi ja välitetyksi. Tämä kyseinen herrasmies tosin lähtee pian viideksi kuukaudeksi työkomennukselle Afrikkaan, joten nyt pitää nauttia kaikista hetkistä täysillä. Saan tosin opetella kärsivällisyyttä, joka onkin yksi tämän elämäni suurimmista oppiläksyistäni.
 
 
Maisemia Pärnusta

Lomaa sain pidettyä 10 päivää, kiitos esimieheni, joka järjesti minulle ylimääräisiä vapaapäiviä. Myös töissä puhaltavat uudet tuulet ja uudet haasteet. Kaikki palaset alkavat pikku hiljaa loksahtaa paikoilleen, pitkän ajan jälkeen. 
Vietin siis 6 päivää lomastani ihanassa Virossa, jossa reissasin yhteensä n. 700km ympäriinsä. 
 
 Tällainen kierros tuli tehtyä tällä kertaa
 
Saan taas kiittää mahtavia virolaisia ystäviäni, jotka veivät minut ihaniin paikkoihin. Tosin reissasin itse bussilla Tallinnasta Pärnuuseen ja sieltä edelleen kimppakyydillä Tarton lähelle Pyhäjärvelle juhannuksen viettoon. Siellä olikin iso 20 hengen porukka, josta tunsin vain 2 henkilöä entuudestaan. Reissasin siis ensimmäistä kertaa ilman suunnitelmia ja päätin vasta kunkin päivän aamuna mihin lähden seuraavaksi, yksin. Mikä parasta, sain matkalta myös uusia ystäviä!

Keila-Joan putousmaisemia

Tuonnekin ihanaan Keila-Joaan on vain 31 km matka Tallinnasta. Tämän kertainen postaus on nyt koko kesän ajalta, joten kuvia ja juttua riittää. 
 
Pärnussa sain lounasseuraksi viihdyttäviä pikkulintuja


Ei uskoisi, että niinkin pienessä maassa voi olla niin erilaisia kaupunkeja. Toisinaan tuntui kuin olisi ajanut pitkin Keski-Eurooppaa.
Viimeisin reissuni oli Pärnuun  heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Vietin tämän viikonlopun uuden tuttavuuden kanssa. Taas kerran sain aivan mahtavat muistot. Lauantai-iltana päätimme lähteä kävellen rantaviivaa pitkin rannalla järjestettyyn festivaaliin, jonne oli 5-6 km matka. Alla olevasta kuvasta näkyy lähtötilanne ja kaukana näkyy iso kumpu, jonne kävelimme auringonlaskussa. 
 
 Pärnun ihana ranta

Uusi tuttavuus pitää myös valokuvauksesta, kuten minäkin ja siitä johtuen otimme varmaan pari sataa kuvaa tuona iltana. Kävelymatka kesti n. 1,5 tuntia. Joten pakko laittaa muutama kuva vielä tuosta ikimuistoisesta illasta. :)
 
 
Ilta päättyi lopulta yhteiskuvaan
 
Nyt ollaankin sitten vietetty 2 viikonloppua yhdessä täällä kotimaassa ja olen saanut esitellä Helsinkiä. Viime viikonloppuna tuli käytyä Suomenlinnassa, jonne on kiva viedä aina ulkomaalaisia. 
 
                Purjehdusmaisemissa                     

Mielenkiinnolla jään odottamaan ensi viikon viikonloppua, jolloin herra saapuu taas Helsinkiin. Tämän jälkeen ei nähdäkään sitten piiiiitkään aikaan, joten tulee olemaan haikeat fiilikset. 
 
Nauttikaa kesästä ja valosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti