19.10.2016

Kiviloistoa

Hei vaan taas!
Viikonloppu vilahti nopeasti ohi ja vietin sekä lauantain että sunnuntain messuilla. Minun piti kyllä mennä vain sunnuntaina, mutta sainkin yllättäen vapaalipun lauantaille, niin pakkohan sinne oli mennä. Lauantaina kiertelin messuilla yksinäni ja mietin mihin hoitoon haluaisin mennä. Sitten havaitsin eräällä käytävällä virolaisen naisen nimeltään Leili Rooden, jonka vierelle jäin hetkeksi fiilistelemään intuitiotani. En ollut kuullut hänestä koskaan aiemmin, vaikka hän oli kuulemma kolmatta kertaa kyseisillä messuilla mukana. Leili mainosti itseään meedio-parantajaksi. Odotin vuoroani siinä sitten reilu puoli tuntia, kunnes pääsin istumaan ja kuuntelemaan mitä hänellä oli minulle sanottavaa. Kävimme läpi siinä sitten oikeastaan kaikki terveyteeni liittyvät asia sekä traumoja, jotka olivat mahdollisesti aiheuttaneet nämä sairaudet/vaivat kehossani. Hän puhui meneessä muodossa, joten hän siis kertoi vanhoja ongelmiani, joita minulla ei enää ole. Hän myös tiesi asioita joita hänen ei olisi pitänyt tietää. Istuin siinä tuolilla lopulta lähes kaksi tuntia, koska ensimmäisen osan jälkeen hän rupesi sitten puhdistamaan minusta näitä kaiken maailman traumoja sekä menneitä että tulevia sairauksia. En ihan uskonut kyllä kaikki juttuja mitä hän puhui, mutta mielenkiintoinen istunto se kyllä oli ja kehoni kyllä tunsi voimakkaan energiavirran koko tuon kaksituntisen aikana. Lopuksi Leili totesi, että elämääni tulee rikas ja komea mies, haha. 
 

Tein messuilta jälleen kerran ihania kivilöydöksiä ja päädyin hankkimaan kauniin ametistin sekä ihmekivi shungiitin. 


Shungiitista sanotaan, että se on erittäin voimakas ja puhdistava kivi. Siitä on valmistettu jopa vedensuodattimia. Sanotaan, että käyttämällä shungiitilla puhdistettua vettä juomavetenä ja ruoanlaitossa, sairaat voivat parantua kroonisesta mahakatarrista, mahahaavoista, sappiteiden ja haiman sairauksista, sappirakon tulehduksesta, korkeasta verenpaineesta, munuaiskivistä, sepelvaltimotaudista sekä erilaisista allergioista. Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi väitetään, että vesi jota on käsitelty shungiittisuodattimella, vaikuttaa elimistöön nuorentavasti; kasvojen iho nuorentuu, rypyt pienenevät, iho muuttuu elastiseksi ja kimmoisaksi. Shungiittiveden sanotaan vahvistavan  myös hiusjuuria ja vähentävän hilsettä, antaen hiuksille terveen kiillon. Joten aika suuret on lupaukset.. Laitoin juuri itse oman pienen shungiittikiveni vesikannuun, jotta se vaikuttaisi siihen veteen jota juon. Aion antaa tuota juomavettä myös kissoilleni ja seurata seuraavat viikot onko sillä mitään merkitystä. Olis aika huikeaa, jos kissani astmaoireet lieventyisi!


Shungiitti on siis huikean kiderakenteen omaava luonnon mineraali, jonka keskeisimpänä aineena on hiili. Shungiittia kutsutaan myös mustaksi timantiksi ja se on lähtöisin Venäjän Karjalasta, Äänisjärven pohjoisrannalta, kylästä jonka nimi on Shunga. 

Nauttikaamme syksyn kauniista tunnelmasta!

1 kommentti:

  1. Onhan tämä vanha kirjoitus, mutta täytyy kommentoida että älkää nyt noita hiottuja shungiitteja juomaveteen laitettu. Hiottujen kivien kiilloituksekssa käytetään erinäköisiä aineita jotka eivät juomaveden läheisyyteen kuulu.
    Lisäksi juomavedessä pitää olla paljon enemmän shungiittimurskaa eikä vain yksi kivi.
    Se poistaa ihan oikeasti ruosteen maun ja paljon muutakin jopa 12-tunnin käsittelyssä.

    VastaaPoista